החומוס של נילי, בשר חזיר ומרק סלק שוויצרי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 479 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. גשו לסופר וקנו מרק עוף, אפונה שחורה, רוטב חריף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו מרק עגבניות חומוס עם אורז וכריך שוויצרי, חומוס, שומר, & תבשיל סלק שוויצרי עם אורז חום, ו מרק סלק שוויצרי למוני (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מוסיפים את הבייקון לתנור הולנדי כבד על אש בינונית. מטגנים עד פריך, ולאחר מכן להעביר צלחת נייר מצופה מגבת ושמורה. לאותו תנור הולנדי, מוסיפים את הבצל, השום והגזר, ומטגנים עד שהירקות רכים, בערך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזיר
שום גויה®
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
מוסיפים את סטייק החזיר ואת פתיתי פלפל אדום ולהתאים את התבלינים עם מלח ופלפל שחור, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
למרקם חלק וניתן למריחה
סטייק חזיר
4
מוסיף את chard השוויצרי לטגן עד שהוא מתחיל להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצרי
5
מערבבים את מרק העוף, חומוס או אפונה שחורה עיניים, ואת עגבניות משומר עם המיצים שלהם. מביאים את המרק לרתיחה, ואז להפחית את החום לרתיחה ולתת לבשל במשך 30 דקות. טעם לתיבול ולהוסיף יותר מלח ופלפל, במידת הצורך. להתיז עם קצת רוטב חריף ורוטב ווסטרשייר. מצקת את המרק לתוך קערות הגשה ומפזרים כל מנה עם גבינת פרמזן ובייקון.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
1.5 גרם פלפל ירוק קצוץ
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
למרקם חלק וניתן למריחה
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה