חומים חמים: כריכי הודו פתוחים עם רוטב שמנת פרמזן ובייקון
חומים חמים: כריכי הודו פתוחים עם רוטב קרם פרמזן ובייקון דורשים כ-40 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 702 קלוריות, 33 גרם חלבון ו-44 גרם שומן. המתכון הזה משרת 6. גשו לסופר וקנו חמאה, פלפל, קמח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 57%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: כריכי הודו חמים מלוחים עם פנים פתוחות, סנדוויצ'ים של הודו חמים ורוטב פתוחים, וחביתת בייקון עם פנים פתוחות וחביתה.
הוראות
1
במחבת כבדה גדולה מבשלים בייקון בקבוצות על אש מתונה, הופכים אותו עד להזהבה ופריכה.
מרכיבים שתצטרך
חזה הודו צלוי פרוס (משאריות הודו צלוי)
ציוד שתשתמש בו
1 מקל (1/4 כוס) חמאה ללא מלח
2
מעבירים את הבייקון, כפי מבושל, לנייר סופג לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
חמאה לא מלוחה, מרוככת, למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
חמאה לא מלוחה, מרוככת, למריחה על טוסט אם רוצים
3
צולים לחם ואם רוצים, זורקים קרום וטוסט חמאה קלות. מסדרים טוסט על 6 צלחות חסינות להבה ומחלקים הודו בין טוסטים.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוצים
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
4
מחממים פטם מראש.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
5
מכינים רוטב: בסיר כבד של 2 עד 3 ליטר ממיסים חמאה על אש נמוכה בינונית וטורפים פנימה קמח. מבשלים רו, תוך טריפה מתמדת, 3 דקות.