חומץ אננס מתובל
חומץ אננס חריף הוא ללא גלוטן, וכל 30 מנה צדדית. מנה אחת מכילה 74 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. מתאים ל-1 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בצל, מלח כשר, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: עוף וגזר לבן" צ'יפס " עם חומץ חריף, בקר ומלפפונים חריפים עם חומץ שחור, ו חציל חריף עם רוטב חומץ שחור.
הוראות
חותכים את צמרות אננס ולזרוק אותם. עם סכין גדולה, לחתוך את הקליפה מהאננס עם אננס קטן מחובר ככל האפשר.
שים את הקליפות בסיר גדול מספיק כדי להחזיק אותם בנוחות ויוצקים מספיק מים כדי לכסות אותם. מביאים לרתיחה ומרתיחים עד קליפת האננס הוא רך מאוד, על 30 דקות.
הוסף מים במידת הצורך כדי לשמור על הקליפות שקועות.
בינתיים, לשים את הבצל, אורגנו, פלפל, שום, פלפלים, חומץ, ומלח בצנצנת גדולה עם מכסה הדוק הולם.
מסננים את נוזל האננס מעל התבלינים. אם אין מספיק נוזל כדי לכסות את החומרים, לכסות את האננס עם מים שוב להרתיח במשך 20 דקות. לטעום ולהוסיף מלח וחומץ אם אתה חושב שזה צריך את זה. אתה יכול להשתמש בו ברגע שהוא מתקרר, אבל זה ישתפר כפי שהוא יושב. שמור בטמפרטורת החדר 1 יום, ואז לקרר.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;