חומץ בלסמי וג'ינג'ר בוק צ'וי
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית ולקטו אובו לרפרטואר שלך, חומץ בלסמי וג'ינג'ר בוק צ'וי עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. תמורת 39 סנט למנה , אתה מקבל תוספת שמגישה 4. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 0 גרם חלבון , 11 גרם שומן ובסך הכל 103 קלוריות . 32 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, חומץ בלסמי, צלפים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 19% . הציון הזה גרוע למדי. ג'ינג'ר כתום בוק צ'וי , ג'ינג'ר כתום בוק צ'וי ובוק צ'וי עם ויניגרט ג'ינג'ר דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מפרידים את העלים מגבעולי הבוק צ'וי.
חותכים את הגבעולים לקוביות בגודל ביס ומגרסים את העלים.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית.
מבשלים את גבעולי הבוק צ'וי בשמן עד שהם רכים מעט, כ-3 דקות; מוסיפים את המים והעלים ומבשלים עד שהמים מתאדים, כ-10 דקות נוספות. מערבבים פנימה את הצלפים, השום והג'ינג'ר; מבשלים ומערבבים עוד דקה אחת.
מפזרים את החומץ ומיץ הלימון על הבוק צ'וי ומסירים מהאש; להגיש מיד.