קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות61
מגזין

חומץ בלסמי עוף עם פלפלים שקדים

חומץ בלסמי עוף עם פלפלים שקדים
חומץ בלסמי עוף עם פלפלים שקדים דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 253 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו צימוקים, סוכר, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 78% המנה הזאת די טובה. נסו עוף ופלפלים עם חומץ בלסמי, פלפלים קלויים עם חומץ בלסמי, ו עוף עם חומץ בלסמי ורוטב ווסטרשייר (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים פלפלים לתוך 2 x 2 1/2 אינץ רצועות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
2
מחממים 2 כפיות שמן זית במחבת לא דביקה גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
להוסיף פלפלים; לטגן 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
4
להוסיף צימוקים; saut 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
5
מוסיפים חומץ 1/4 כוס, סוכר, מלח ופלפל שחור; מבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
הסר מהחום; מערבבים שקדים. להפריש, ולשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
7
מניחים כל חתיכת עוף בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף; לשטח עד עובי 1/4 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מערוך.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
8
מערבבים פירורי לחם וגבינה בצלחת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
9
מניחים קמח בצלחת רדודה; לדלות כל חתיכת עוף בקמח, ולטבול בחלבון ביצה. לדלות עוף בתערובת פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
10
מחממים 2 כפיות שמן זית במחבת לא דביקה גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מוסיפים את העוף ומבשלים 3 דקות בכל צד או עד לסיום.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
12
הסר מהחום.
13
מניחים את תערובת העוף והפלפל על מגש הגשה; להפריש, ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
14
מוסיפים 2 כפות חומץ ומים למחבת; מערבבים עם כף עץ כדי לשחרר חתיכות משחי. תערובת כפית על תערובת עוף ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

מרכיבים

591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)0חתיכות טופי הית' ברעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספירורי לחם יבשיםפירורי לחם יבשים21/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פלפלים ירוקים גדולים (אודותפלפלים ירוקים גדולים (אודות2חתיכות טופי הית' ברבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסגבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת791 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פלפלים אדומים גדולים (אודותפלפלים אדומים גדולים (אודות0חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חצאי חזה עוף שטופי עצמותחצאי חזה עוף שטופי עצמות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשקדים מרוסקים, קלוייםשקדים מרוסקים, קלויים2חתיכות טופי הית' בררצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסרצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת