קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

חורף לבן קוק או וין

חורף לבן קוק או וין
חורף לבן קוק או וין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.ומחירו 8.84 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 98 גרם חלבון, 121 גרם שומן, ובסך הכל 1872 קלוריות. החורף יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו עוף, חמאה, בצל פנינה מופשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 30 דקות. עם כפית ציון 62%, המנה הזו מוצקה. נסו קוק או ריזלינג פסטה, סנדלר לבן חורף, ו חורף לבן קוסמופוליטי עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מפזרים את העוף במלח ופלפל ומחפרים בקמח. ממיסים 2 כפות מהחמאה בתנור הולנדי על אש בינונית-גבוהה. משחימים את העוף, עובדים בקבוצות ואז מעבירים לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים לסיר טפטוף של אבו יחד עם יתרת החמאה, הבצל, השום, הסלרי, השומר והכרישה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
יוקוןיוקון
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מפזרים את הירקות עם מעט מלח ופלפל ומבשלים עד להשחמה קלה, 7 עד 8 דקות. מערבבים פנימה את עלה הדפנה והיין, מחזירים את העוף לסיר ומבשלים, מכוסה חלקית, על רתיחה נמוכה ומתגלגלת, 30 דקות. מערבבים פנימה את הקרם פרש, מצמצמים לרתיחה וממשיכים לבשל, 30 דקות יותר. אם הנוזל נהיה נמוך מדי, מוסיפים את ציר העוף.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
קרם פרשקרם פרש
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מעבירים את העוף לפלטה חמה, ומוסיפים ברגע האחרון את החרדל והטרגון הקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
5
מגישים עם בגט חם.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט