חורף לבן קוק או וין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.ומחירו 8.84 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 98 גרם חלבון, 121 גרם שומן, ובסך הכל 1872 קלוריות. החורף יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו עוף, חמאה, בצל פנינה מופשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 30 דקות. עם כפית ציון 62%, המנה הזו מוצקה. נסו קוק או ריזלינג פסטה, סנדלר לבן חורף, ו חורף לבן קוסמופוליטי עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מפזרים את העוף במלח ופלפל ומחפרים בקמח. ממיסים 2 כפות מהחמאה בתנור הולנדי על אש בינונית-גבוהה. משחימים את העוף, עובדים בקבוצות ואז מעבירים לצלחת.
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
1 כוס סוכר לבן
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
3
מפזרים את הירקות עם מעט מלח ופלפל ומבשלים עד להשחמה קלה, 7 עד 8 דקות. מערבבים פנימה את עלה הדפנה והיין, מחזירים את העוף לסיר ומבשלים, מכוסה חלקית, על רתיחה נמוכה ומתגלגלת, 30 דקות. מערבבים פנימה את הקרם פרש, מצמצמים לרתיחה וממשיכים לבשל, 30 דקות יותר. אם הנוזל נהיה נמוך מדי, מוסיפים את ציר העוף.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
(הוציאו כבד וצוואר)
קרם פרש
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
גב שומן חזיר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
4
מעבירים את העוף לפלטה חמה, ומוסיפים ברגע האחרון את החרדל והטרגון הקצוץ.