קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

חורף פלאי ברים

חורף פלאי ברים
חורף ברים פלא דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 356 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור חורף. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, חמאה, שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די גרוע. נסו ברים הדרים חורף, בורשט חורף חם ליום חורף קר, ו שוקולד, חמאת בוטנים, בייגלה וקרמל ממתקים (תוצרת בית לקחת 5 ברים) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). גריז אחד 9 אינץ ' מרובע תבנית אפייה. בשורה התחתונה של המחבת עם נייר קלף ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
קוצצים 1/2 מהשוקולד הלבן לחתיכות קטנות מאוד. קוצצים את השוקולד הלבן שנותר ואת השוקולד מריר-מתוק לחתיכות גדולות, להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
3
לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה ומלח. ממיסים את החמאה בסיר קטן. אל תאפשר לחמאה לבעבע או לצבוע.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
הסר מהחום ולהוסיף את שוקולד לבן קצוץ דק. אין לערבב את השוקולד, להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
5
מקציפים את הסוכר, ביצים ווניל יחד עד עבה ולימון בצבע, על 5 דקות. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את תערובת החמאה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מערבבים רק כדי להתמזג.
7
מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים רק עד שהקמח מעורבב. תשתמש במרית גומי כדי לקפל את שני השוקולדים והאגוזים. לגרד את הבלילה למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
אופים ב 325 מעלות F (165 מעלות C) עד בראוניז הם רק להגדיר, על 30 דקות. קיסם שיניים מוכנס במרכז צריך לצאת עם פירורים לחים עדיין מחובר. כמו עם כל הבראוניז עדיף לספוג פחות מאשר לספוג יותר מדי. אפשר להתקרר על 1 שעה ואז לחתוך לריבועים.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)