חורף פלאי ברים
חורף ברים פלא דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 356 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור חורף. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, חמאה, שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די גרוע. נסו ברים הדרים חורף, בורשט חורף חם ליום חורף קר, ו שוקולד, חמאת בוטנים, בייגלה וקרמל ממתקים (תוצרת בית לקחת 5 ברים) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). גריז אחד 9 אינץ ' מרובע תבנית אפייה. בשורה התחתונה של המחבת עם נייר קלף ולהניח בצד.
קוצצים 1/2 מהשוקולד הלבן לחתיכות קטנות מאוד. קוצצים את השוקולד הלבן שנותר ואת השוקולד מריר-מתוק לחתיכות גדולות, להפריש.
לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה ומלח. ממיסים את החמאה בסיר קטן. אל תאפשר לחמאה לבעבע או לצבוע.
הסר מהחום ולהוסיף את שוקולד לבן קצוץ דק. אין לערבב את השוקולד, להפריש.
מקציפים את הסוכר, ביצים ווניל יחד עד עבה ולימון בצבע, על 5 דקות. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את תערובת החמאה.
מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים רק עד שהקמח מעורבב. תשתמש במרית גומי כדי לקפל את שני השוקולדים והאגוזים. לגרד את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים ב 325 מעלות F (165 מעלות C) עד בראוניז הם רק להגדיר, על 30 דקות. קיסם שיניים מוכנס במרכז צריך לצאת עם פירורים לחים עדיין מחובר. כמו עם כל הבראוניז עדיף לספוג פחות מאשר לספוג יותר מדי. אפשר להתקרר על 1 שעה ואז לחתוך לריבועים.