כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שמן לטיגון, רצוי קנולה
7
מחממים תנור ל 425 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
8
הסר אווז מן המרינדה, לצחצח יבש לטפוח. מתבלים במלח ופלפל ושוכבים שטוח על קרש חיתוך, צד העור למטה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
אווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
9
להניח את מלית באופן שווה על אווז ולהתגלגל כמו גליל ג ' לי. קשור היטב בחוט הקצב והנח במחבת הצלייה. צולים בתנור במשך 45 עד 50 דקות, או עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 150 מעלות.