קושימומחה
מוכן ב25 שעות, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

חזה אווז ממולא עם קימל ותפוחים

חזה אווז ממולא עם קימל ותפוחים
זמן הכנת המתכון כ 25 שעות ו-35 דקות. מתכונים דומים: אווז צלוי עם תפוחים, תפוחי אדמה ותפוחים עם שומן אווז, ו כרוב כבוש תוצרת בית עם קימל ותפוחים.

הוראות

1
מניחים את השד בתבנית אפייה שאינה תגובתית. בקערת ערבוב, מערבבים יחד ערער, רוזמרין, שמן זית וחומץ ויוצקים על השד. מכסים ומקררים במשך 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2
מחממים תנור ל 425 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
במחבת סאוט 14 אינץ', מחממים את השמן שנשאר על חום בינוני ומוסיפים בצל. מבשלים עד מתרכך, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים תפוחים, קימל ותפוחי אדמה מבושלים ומבשלים עוד 10 דקות, או עד שהתפוחים מתחילים להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
זרעי קימלזרעי קימל
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
5
הסר מהחום ולאפשר להתקרר.
6
מוסיפים פירורי לחם, פטרוזיליה, ציפורן, ביצה, מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
7
מחממים תנור ל 425 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
הסר אווז מן המרינדה, לצחצח יבש לטפוח. מתבלים במלח ופלפל ושוכבים שטוח על קרש חיתוך, צד העור למטה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
9
להניח את מלית באופן שווה על אווז ולהתגלגל כמו גליל ג ' לי. קשור היטב בחוט הקצב והנח במחבת הצלייה. צולים בתנור במשך 45 עד 50 דקות, או עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 150 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
אווז שלםאווז שלם
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
הסר, לאפשר לנוח 10 דקות לגלף.
11
מגישים עם כרוב לבן מתובל.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוקכרוב ירוק