חזה בקר מבושל איטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של יהודיים, אז תנו הזדמנות ל בשר מבושל איטי חזה. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 292 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי עבור חנוכה. גשו לסופר וקנו בצל, תערובת מרק בצל זהוב, עגבניות משומר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. , שהוא מוצק. נסו חזה בקר מבושל איטי, חזה בקר מבושל איטי, ו בשר בקר רך מבושל לאט (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים בשר באופן שווה עם תערובת מרק, ומניחים תנור חשמלי איטי 5 ליטר מצופה ספריי בישול. בשר בקר עם בצל, עגבניות ושום. לכסות ולבשל על 1 שעה גבוהה. להפחית את החום נמוך, לבשל 6 שעות או עד מכרז.
תנו לרוטב בצל-עגבניות לעמוד 30 דקות. שומן רזה מפני השטח של רוטב בצל-עגבניות, ומגישים על בשר בקר.
הערה: חזה זה יכול בקלות להתבצע ביום קדימה וחומם על הכיריים לארוחה מהירה. מצמרר את תערובת הבצל יגרום לשומן להתמצק, ומאפשר לך לרפרף אותו מפני השטח עם יעילות יותר.