חזה בקר מבושל איטי סנסציוני
אם יש לך שום, פלפל טחון, פלפל קאיין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-5 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 93%. נסו חזה בקר מבושל איטי, חזה בקר מבושל איטי, ו בשר בקר צלוי מבושל לאט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
מערבבים פפריקה, אבקת שום, פלפל שחור, מלח ים, ופלפל קאיין בקערה עד לשלב ביסודיות. הניחו בצד את תערובת התבלינים.
מחממים שמן זית במחבת גדולה על פני חום בינוני; מבשלים ומערבבים פטריות ובצלצלים עד שפטריות משחררים את הנוזל שלהם, 5 עד 8 דקות. הניחו בצד את תערובת הפטרייה.
ממיסים 1/4 מרגרינה כוס במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומערבבים ב 1/4 כוס רוטב ווסטרשייר. לשפשף בשר בקר ביסודיות עם תערובת תבלינים; מקום בריסקט לתוך מרגרינה ורוטב ווסטרשייר.
חום את חזה הבקר היטב מכל הצדדים, על 5 דקות לכל צד. כאשר רוטב ווסטרשייר מתבשל לתוך בריסקט, יוצקים יותר, בערך 1/2 כוס בכל פעם, עד שנוספה 1/2 כוס רוטב ווסטרשייר.
מניחים מדף לתנור הולנדי כבד; מניחים את חזה הבקר על המדף.
יוצקים את רוטב ווסטרשייר טפטוף, יין אדום, מים, שום, מרק בשר. למעלה חזה בקר עם תערובת פטריות.
טפטוף 1 כף רוטב ווסטרשייר מעל הפטריות ומעל עם 2 כפות פרוסות מרגרינה לא מלוחה.
מכסים את התנור ההולנדי ואופים חזה בקר בתנור שחומם מראש במשך 3 שעות. להפחית את החום ל 300 מעלות F (150 מעלות C) ואופים 1 יותר שעה. להפחית את טמפרטורת התנור ל 225 מעלות F (105 מעלות C) ואופים 1 שעה נוספת. תרטיב עם טיפות מחבת כל שעה.
תן מנוחה בריסקט במשך כ 20 דקות לפני חיתוך דק על פני התבואה.