חזה בקר מטוגן
המתכון בשר בקר מטוגן חזה בקר יכול לספק את התשוקה היהודית שלך בערך 16 שעות ו-10 דקות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 804 קלוריות, 96 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו תערובת תבלינים מנגל, קפה טחון מאוד, חומץ סיידר, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב הסוכר החום הכהה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום חמאה כקינוח. נסו חזה בקר מטוגן, חזה בקר מטוגן, ו חזה בקר מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לשפשף את בריסקט בנדיבות עם תערובת תבלינים, לכסות עם ניילון לעטוף ולתת לרבד לילה במקרר.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
שים את הצלי, כובע שמן למעלה, במחבת צלייה.
מוסיפים 1 כוס מים למחבת וצולים את חזה חשוף במשך 1 שעה.
בקערה בינונית, לשלב את הקפה, סוכר חום, פלפל, לפי הטעם, 3 כוסות מים חמים וחומץ סיידר.
הסר את חזה הבקר מהתנור, יוצקים את תערובת הקפה מעל חזה הבקר, מכסים בנייר כסף ובצלייה עד שבריסקט מגיע לטמפרטורה פנימית של 185 והוא מכרז מזלג, על 3 שעות.
הסר ללוח גילוף לתת מנוחה.
מבשלים את הנוזל צולה במחבת קלייה על הכיריים, ברפרוף שומן ולאפשר להפחית רק מעט או כדי עקביות הרצוי.
פרוס דק בשר בקר על פני התבואה. טובלים את פרוסות הבשר או את הצדדים החתוכים של הלחמניות ברוטב מופחת. להכין כריכים עם הבשר ולהגיש.
יוצקים את הרוטב הנותר לתוך קערה קטנה ומגישים אותו עם הכריכים.
יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel
בשר בקר עובד ממש טוב עם שיראז, Tempranillo, ו Zinfandel. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא K וינטנר מוריסון ליין סירה. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 50 דולר.
![K Vintners מוריסון ליין סירה]()
K Vintners מוריסון ליין סירה
נטיעת סירה העתיקה ביותר בעמק וואלה וואלה, מדרונות הפונים דרומה-מזרחה, אתר קריר מעט למרגלות ההרים הכחולים. פצע בחוזקה במשך חיים ארוכים. אדמה צלויה, לבנדר, עשב יבש ובשר נרפא. ייחוס רציני, יין רציני.