קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות32
מגזין

חזה בקר ממש טוב

חזה בקר ממש טוב
אם יש לכם חמאה, מלח ופלפל כשרים, גבעולי סלרי וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב העגבניה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו בירה בריסקט צלוי עם דינג דאנג רוטב טוב, תערובת תבלינים Tumbleweed אתה מחפש לשפשף תבלין טוב עבור סטייקים, חזה בקר, ועוד? זהו תערובת תיבול בשבילך, ו פשוט איטי בישול בריסקט & טאקו בריסקט לבבי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 149°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מפזרים את חזה הבקר עם תיבול ולתת לעמוד במשך 15 דקות. ממיסים את החמאה בתחתית תנור הולנדי. מסדרים את הבצלים, חותכים את הצד, בסיר. מבשלים מעל חום בינוני במשך כ 7 דקות, עד משחימים היטב על הקרקעית.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
יוצקים את היין ואת מלאי על הבצל, מכסה אותם על ידי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
הוסף מניה נוספת, אם יש צורך.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
5
מוסיפים את הקורנית והפלפל. תביא את הנוזל לרתיחה על הכיריים.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
6
מניחים את חזה הבקר, צד שומן למעלה, על גבי הבצל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
7
מפזרים את הסלרי, העגבניות והשום על חזה הבקר. מכסים ומבשלים בתנור, הופכים פעם אחת, עד רך מאוד, על 3 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מעבירים את חזה הבקר לצלחת הגשה ומרתיחים את הנוזל הקלוי מעל חום גבוה עד מופחת בחצי, כ -15 דקות. מחית את הנוזל והירקות במעבד מזון ולאחר מכן מסננים דרך מסננת בסדר רשת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
9
מגישים את הרוטב לצד.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו