קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות32
מגזין

חזה בקר ממש טוב

חזה בקר ממש טוב
אם יש לכם חמאה, מלח ופלפל כשרים, גבעולי סלרי וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב העגבניה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו בירה בריסקט צלוי עם דינג דאנג רוטב טוב, תערובת תבלינים Tumbleweed אתה מחפש לשפשף תבלין טוב עבור סטייקים, חזה בקר, ועוד? זהו תערובת תיבול בשבילך, ו פשוט איטי בישול בריסקט & טאקו בריסקט לבבי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 149°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מפזרים את חזה הבקר עם תיבול ולתת לעמוד במשך 15 דקות. ממיסים את החמאה בתחתית תנור הולנדי. מסדרים את הבצלים, חותכים את הצד, בסיר. מבשלים מעל חום בינוני במשך כ 7 דקות, עד משחימים היטב על הקרקעית.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
יוצקים את היין ואת מלאי על הבצל, מכסה אותם על ידי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
הוסף מניה נוספת, אם יש צורך.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
5
מוסיפים את הקורנית והפלפל. תביא את הנוזל לרתיחה על הכיריים.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
6
מניחים את חזה הבקר, צד שומן למעלה, על גבי הבצל.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
מפזרים את הסלרי, העגבניות והשום על חזה הבקר. מכסים ומבשלים בתנור, הופכים פעם אחת, עד רך מאוד, על 3 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מעבירים את חזה הבקר לצלחת הגשה ומרתיחים את הנוזל הקלוי מעל חום גבוה עד מופחת בחצי, כ -15 דקות. מחית את הנוזל והירקות במעבד מזון ולאחר מכן מסננים דרך מסננת בסדר רשת.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
9
מגישים את הרוטב לצד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק