חזה בקר מעושן
בשר בקר מעושן יכול להיות רק ללא גלוטן וללא חלב מתכון שחיפשת. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 40 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל 321 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. אם יש לכם חזה בקר, פלפל, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 8 שעות ו -10 דקות. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 62%. חזה בקר מעושן, חזה בקר מעושן, ו חזה בקר מעושן דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מניחים בשר בקר ב -3 קו. סיר איטי; לשפשף עם עשן נוזלי אם תרצה.
מפזרים מלח ופלפל. למעלה עם בצל.
שלב את הקטשופ, החרדל וזרעי הסלרי; מורחים על בשר.
מכסים ומבשלים על נמוך 8-10 שעות או עד שהבשר רך.
מעבירים מיצי בישול לבלנדר; מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
מגישים עם חזה, פרוס דק על פני התבואה.
יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel
ניתן לשלב חזה בקר עם שיראז, טמפרנילו וזינפנדל. כל היינות האדומים האלה יכולים להתמודד עם הטעם הבשרני והמעושן של החזה. אם אתה מדבר על חזה יהודי מסורתי, תרצה לחפש יין אדום כשר. אתה יכול לנסות את הברית של קיליקנון שיראז. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-22 דולר לבקבוק.
![ברית קיליקנון שיראז]()
ברית קיליקנון שיראז
ברית 2008 בצבע אדום בוהק עם גווני ארגמן צעירים. האף מפריש תווים שלליקוריץ, טוחן קפה וזיתים שחורים ומלוחים הנשואים עם צ ' אר אלון צרפתי חריף. ניחוחות כהים ומתובלים עוברים בצורה מרשימה לחיך. תחושת הפה החלקה והאיכויות הטקסטוריות משתלבות בצורה מפתה עם האלון כדי לספק גימור מתמשך ודק.