קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 5 דק.
מנות3
ציון בריאות57
מגזין

חזה בקר של Bangin'Smokey

חזה בקר של Bangin'Smokey
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Bangin' Smokey Beef Brisket. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 1271 קלוריות, 160 גרם חלבון ו 56 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-5 דקות. . רק מעטים מאוד אהבו את המנה היהודית הזו. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו חזה בקר, מלח שום, שום בבקבוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו חזה בקר מתובל עם רוטב ברביקיו סמוקי (טקסס), בשר בקר סינטה טיפים עם רוטב פלפל סמוקי, ו בשר בקר ברביקיו (מתכונים דומים).

הוראות

1
להקציף יחד את מרק הבשר, 2 כפות של עשן נוזלי, 1/4 כוס רוטב ווסטרשייר, מלח שום, ואבקת בצל בקערה, ויוצקים לתוך שקית פלסטיק resealable.
מרכיבים שתצטרך
רוטב לסלט חוצות, לא חובהרוטב לסלט חוצות, לא חובה
כָּתֵףכָּתֵף
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיף את חזה הבקר, מעיל עם המרינדה, לסחוט אוויר עודף, ולאטום את התיק. להשרות במקרר במשך 24 שעות. הפוך את התיק על כמה פעמים כדי להבטיח את הבשר מושרה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
3
מחממים תנור ל 275 מעלות F (135 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מניחים את השום, 1 כף עשן נוזלי, ו 1 כף רוטב ווסטרשייר בתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
רוטב לסלט חוצות, לא חובהרוטב לסלט חוצות, לא חובה
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5
יוצקים את הבירה.
מרכיבים שתצטרך
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
6
הסר את חזה הבקר מן המרינדה, ולנער עודף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
7
מניחים את חזה הבקר לתוך צלחת אפייה, העליון עם טבעות בצל. מכסים את המנה בחוזקה בנייר אלומיניום, וזורקים את המרינדה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
8
אופים בתנור שחומם מראש עד רך מאוד, על 5 שעות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 150 מעלות F (65 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel

בשר בקר עובד ממש טוב עם שיראז, Tempranillo, ו Zinfandel. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lagier מרדית סירה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 53 דולר.
Lagier מרדית סירה
Lagier מרדית סירה
# 30 Wine Spectator Top 100 של 2013יין משובח, משכנע ומורכב. בושם פרחים, מגע של פלפל, אלגנטי ומאוזן. אין קצוות חדים. וזה יהיה אפילו טוב יותר במשך שנים רבות.