דד ברביקיו נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 36 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל 333 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה מ טעם הבית דורש חזה בקר, סוכר חום, שמן קנולן ומיץ לימון. זה מושלם עבור חנוכה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -15 דקות. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל יהודי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: חזה ברביקיו, חזה ברביקיו, ו מכרז דד ברביקיו.
הוראות
1
מכניסים חזה לתנור הולנדי גדול.
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מוסיפים 1/2 כוס מים. מכסים ואופים ב 325 עבור 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
בינתיים, בסיר קטן, מטגנים בצל ושום בשמן עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מוסיפים את הקטשופ, החומץ, מיץ הלימון, הסוכר החום, רוטב ווסטרשייר, עמילן התירס, הפפריקה, אבקת הצ ' ילי, המלח, הפלפל והמים שנותרו. מבשלים, חשופים, במשך שעה 1, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
כָּתֵף
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
חבילת בשר חזיר פרוס דק
נוזל-אונקיות מים טריים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
הוסף עשן נוזלי; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב לסלט חוצות, לא חובה
6
מסננים טפטופים מהתנור ההולנדי.
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
7
יוצקים רוטב על בשר. מכסים ואופים 1 שעה יותר או עד שהבשר רך.
בריסקט בתפריט? נסה להתאים עם שיראז, טמפרנילו וזינפנדל. כל היינות האדומים האלה יכולים להתמודד עם הטעם הבשרני והמעושן של החזה. אם אתה מדבר על חזה יהודי מסורתי, תרצה לחפש יין אדום כשר. לס אלכסנדרינס סירה עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
אלכסנדרינס סירה
ממוקם בין האקלים חצי יבשתי של בורגונדי לבין האקלים הים תיכוני של פרובנס, החורפים הם יבשתיים: קר, רוח וגשם קטן. הקיץ ים תיכוני: חם עם סערות ומעט רוח. בזכות הניגוד באקלים, סירה זו חושפת ניחוחות עזים של פירות ותבלינים אדומים ומינרליות יפה.