חזה ברביקיו
דד ברביקיו נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 36 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל 333 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה מ טעם הבית דורש חזה בקר, סוכר חום, שמן קנולן ומיץ לימון. זה מושלם עבור חנוכה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -15 דקות. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל יהודי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: חזה ברביקיו, חזה ברביקיו, ו מכרז דד ברביקיו.
הוראות
מכניסים חזה לתנור הולנדי גדול.
מוסיפים 1/2 כוס מים. מכסים ואופים ב 325 עבור 2 שעות.
בינתיים, בסיר קטן, מטגנים בצל ושום בשמן עד שהם רכים.
מוסיפים את הקטשופ, החומץ, מיץ הלימון, הסוכר החום, רוטב ווסטרשייר, עמילן התירס, הפפריקה, אבקת הצ ' ילי, המלח, הפלפל והמים שנותרו. מבשלים, חשופים, במשך שעה 1, תוך ערבוב מדי פעם.
הוסף עשן נוזלי; מערבבים היטב.
מסננים טפטופים מהתנור ההולנדי.
יוצקים רוטב על בשר. מכסים ואופים 1 שעה יותר או עד שהבשר רך.
יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel
בריסקט בתפריט? נסה להתאים עם שיראז, טמפרנילו וזינפנדל. כל היינות האדומים האלה יכולים להתמודד עם הטעם הבשרני והמעושן של החזה. אם אתה מדבר על חזה יהודי מסורתי, תרצה לחפש יין אדום כשר. לס אלכסנדרינס סירה עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![אלכסנדרינס סירה]()
אלכסנדרינס סירה
ממוקם בין האקלים חצי יבשתי של בורגונדי לבין האקלים הים תיכוני של פרובנס, החורפים הם יבשתיים: קר, רוח וגשם קטן. הקיץ ים תיכוני: חם עם סערות ומעט רוח. בזכות הניגוד באקלים, סירה זו חושפת ניחוחות עזים של פירות ותבלינים אדומים ומינרליות יפה.