חזה ברווז בגריל ו Endives עם רוזמרין-שמן ערער
חזה ברווז בגריל ו Endives עם רוזמרין - שמן ערער עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 455 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה מושלם עבור יום העצמאות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך endives בלגי, מלח ופלפל, גרגרי ערער, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. עם כפית ציון של 83% המנה הזו מעולה. נסו חזה ברווז משמש בגריל, חזה ברווז מתובל בגריל עם אוכמניות, ו חזה ברווז בגריל עם רוטב שזיף דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, לשלב את שמן זית 1/2 כוס עם רוזמרין וגרגרי ערער. מבשלים על אש נמוכה במשך 2 דקות.
הסר מהחום, לכסות ולתת לעמוד לפחות 20 דקות.
מברשת את endives עם שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל. גריל על אש נמוכה, מפנה, במשך כ 20 דקות, או עד endives הם כמעט מכרז.
להעביר את endives מגש לכסות באופן רופף עם נייר.
מתבלים את שדי הברווז עם מלח ופלפל וגריל, העור בצד למטה, על אש חמה בינוני במשך 4 דקות. הפעל את השדיים ברווז גריל במשך 3 דקות יותר עבור בינוני נדיר.
להעביר את הברווז ללוח גילוף לנוח במשך כ 5 דקות. פרוס את שדי הברווז לרוחב 1/2 אינץ ' עבה ולסדר את הפרוסות על מגש מחומם גדול. להחזיר את endives לגריל בקצרה לחמם, ולאחר מכן להוסיף את המגש.
לטפטף את הברווז עם שמן רוזמרין-ערער ומגישים.