חזה ברווז בגריל עם אפונה טבועה
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן מתכונים לתיבת המתכון שלך, חזה ברווז בגריל עם אפונה שנטבעה עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. מנה אחת מכילה 609 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם אפונה, טימין, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מצטיין של 84%. חזה ברווז מוקפץ עם אפונה, קבב ביזון בגריל על אפונה טחון, ו ספייס שפשף חזה ברווז בגריל עם אפרסק בגריל וסלט גבינת עיזים דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
להפגיז את האפונה ולהניח בצד. קוצצים את המנטה ומתמזגים לתוך החמאה. לטף את הברווז יבש עם נייר מטבח ומניח על מתלה משומן של מחבת גריל (או למקם מתלה עוגה קטנה במחבת צלייה). השתמש בסכין חדה ארוכה להבקיע את העור של הברווז בתבנית סריג יהלום.
מפזרים את העור עם מלח ועשבי תיבול יבשים. (אם תרצה, ניתן לכסות את הברווז, האפונה וחמאת המנטה ולהניח בצד במקום קריר במשך כמה שעות עד שיהיה מוכן לבשל).
מחממים את הגריל לחום מאוד. גריל חזה הברווז עור-צד במשך 10 דקות (לצפות בזהירות כפי שאתה עושה את זה כי שומן חם יכול להתיז) עד העור הוא בראונינג, הניב את רוב השומן שלה בזהירות לשפוך את זה ושמורה עבור תפוחי אדמה צלויים. הפוך את הברווז וגריל בצד הבשר במשך 5-10 דקות, תלוי כמה נדיר אתה אוהב את הבשר. כבה את החום ולאפשר לברווז לנוח בזמן שאתה מכין את האפונה.
מבשלים את האפונה במים מלוחים רותחים במשך 3-5 דקות או עד האפונה הם רק רך ועדיין ירוק בהיר.
מסננים במסננת וחוזרים למחבת החמה עם חמאת הנענע. לזרוק את האפונה עד מצופה באופן שווה עם החמאה.
מגישים את חזה הברווז שלם או פרוס עם אפונה, מלווה תפוחי אדמה חדשים בחמאה.