קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות2
ציון בריאות45
מגזין

חזה ברווז בגריל עם אפונה טבועה

חזה ברווז בגריל עם אפונה טבועה
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן מתכונים לתיבת המתכון שלך, חזה ברווז בגריל עם אפונה שנטבעה עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. מנה אחת מכילה 609 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם אפונה, טימין, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מצטיין של 84%. חזה ברווז מוקפץ עם אפונה, קבב ביזון בגריל על אפונה טחון, ו ספייס שפשף חזה ברווז בגריל עם אפרסק בגריל וסלט גבינת עיזים דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
להפגיז את האפונה ולהניח בצד. קוצצים את המנטה ומתמזגים לתוך החמאה. לטף את הברווז יבש עם נייר מטבח ומניח על מתלה משומן של מחבת גריל (או למקם מתלה עוגה קטנה במחבת צלייה). השתמש בסכין חדה ארוכה להבקיע את העור של הברווז בתבנית סריג יהלום.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ברווז שלםברווז שלם
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
מפזרים את העור עם מלח ועשבי תיבול יבשים. (אם תרצה, ניתן לכסות את הברווז, האפונה וחמאת המנטה ולהניח בצד במקום קריר במשך כמה שעות עד שיהיה מוכן לבשל).
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבול יבשיםעשבי תיבול יבשים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ברווז שלםברווז שלם
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
מחממים את הגריל לחום מאוד. גריל חזה הברווז עור-צד במשך 10 דקות (לצפות בזהירות כפי שאתה עושה את זה כי שומן חם יכול להתיז) עד העור הוא בראונינג, הניב את רוב השומן שלה בזהירות לשפוך את זה ושמורה עבור תפוחי אדמה צלויים. הפוך את הברווז וגריל בצד הבשר במשך 5-10 דקות, תלוי כמה נדיר אתה אוהב את הבשר. כבה את החום ולאפשר לברווז לנוח בזמן שאתה מכין את האפונה.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ברווז שלםברווז שלם
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
מבשלים את האפונה במים מלוחים רותחים במשך 3-5 דקות או עד האפונה הם רק רך ועדיין ירוק בהיר.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
5
מסננים במסננת וחוזרים למחבת החמה עם חמאת הנענע. לזרוק את האפונה עד מצופה באופן שווה עם החמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מגישים את חזה הברווז שלם או פרוס עם אפונה, מלווה תפוחי אדמה חדשים בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
תפוח אדמה חדשתפוח אדמה חדש
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים