חזה ברווז ללא עצמות עם רוטב קמברלנד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 919 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חרדל דיז'ון, מניית עוף, ענבים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: חזה ברווז ללא עצמות אלוהי עם רוטב יין פורט, חזה ברווז ללא עצמות A L ' Orange, ו חזה ללא עצמות של ברווז ברכיה.
הוראות
1
לשפשף חזה ברווז עם מלח, פלפל, מרווה טחון. גריל בכל צד במשך 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
מרווה קרקע
פלפל
מלח
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
גריל
2
מגישים פרוס מעל מילוי אורז בר.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר
מילוי
3
מגישים עם רוטב קמברלנד בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
4
מרתיחים אורז במלאי עד מבושל אבל לא רגשני מדי.
מרכיבים שתצטרך
מלאי
אורז
5
ניקוז. במחבת נפרדת, מטגנים ירקות בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
ירק
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מערבבים אורז, ירקות מוקפצים, ענבים, שרי ותיבול.
מרכיבים שתצטרך
ירק
תיבול
ענבים
שרי.
אורז
7
קליפות חלקלקות ומיץ שלהם במים רותחים במשך 1 דקה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מיץ
מים
8
ג ' לי חום, נמל, חומץ, חרדל, סוכר, מלח ופלפל בסיר, ערבוב עד מבעבע.