חזה ברווז מוסקובי עם רימון-רוטב יין
צריך מנה עיקרית ללא חלב? חזה ברווז מוסקובי עם רוטב יין רימונים יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1065 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 95 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, עלה דפנה, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: חזה ברווז מוסקובי עם אורז שחור, חזה ברווז עם רוטב רימון-אגוז, ו חזה ברווז צלוי עם רימונים-צ'ילה רוטב.
הוראות
חום 2 כפות שמן בסיר בינוני כבד על חום בינוני.
להוסיף שאלוט; סאוטה עד חום זהוב, על 18 דקות.
להוסיף שום; sauté 3 דקות.
מוסיפים 1 כוס יין לבן ו 3/4 כוס יין אדום. מרתיחים עד שרוב הנוזל מתאדה, כ -10 דקות.
מוסיפים את שני המרקים, מיץ תפוזים, מולסה רימונים, 1 כפית מיורן ועלה דפנה; מרתיחים עד שהתערובת מצטמצמת ל -2 כוסות, כ -20 דקות. להשליך עלה דפנה. (רוטב יכול להתבצע 3 ימים קדימה. כיסוי וצינה.)
הגדר מתלה במיקום הנמוך ביותר בתנור; מחממים ל 232°. לשפשף בצד בשר של חזה ברווז עם 1 כף שמן זית ו 2 כפיות מיורן.
מפזרים מלח ופלפל. עבודה בקבוצות, לצרוב שדיים, צד העור למטה, במחבת גדולה כבדה על חום גבוה עד חום העור ושומן הוא שניתנו, כ 8 דקות.
העברת חזה ברווז, צד העור למטה, גיליון אפייה rimmed.
מסננים את כל אבל 1 1/2 כפות שומן מ מחבת; מחבת מילואים. ברווז צלוי עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה רושם 63° עבור בינוני נדיר, על 20 דקות.
בינתיים, להביא רוטב לרתיחה. לחמם שומן ברווז במחבת שמורה על חום בינוני.
מוסיפים קמח; מערבבים 1 דקה. בהדרגה להקציף ברוטב.
העברת חזה ברווז קרש חיתוך.
יוצקים את כל השומן מן תבנית אפייה.
הוסף 1/4 כוס יין לבן לגיליון לגרד חתיכות השחמה; להוסיף רוטב. רוטב ומבשל 3 דקות למזג טעמים. מתבלים במלח ופלפל. דק לחתוך חזה ברווז לחלק בין 8 צלחות.
* זמין בכמה סופרמרקטים ושווקים במזרח התיכון, ועל ידי דואר ב adrianascaravan.com.