חזה ברווז מוסקובי צלוי במחבת עם רוטב קלמנטין-עגבניות מוגש עם ריזוטו אורז בר
חזה ברווז מוסקובי צלוי במחבת עם רוטב קלמנטין-עגבניות המוגש עם ריזוטו אורז בר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1332 קלוריות, 44 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 52% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. אם יש לכם בצל, שמן זית, מלח ופלפל, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 3 שעות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 84%. הציון הזה אדיר. מתכונים דומים: ברווז צלוי ממולא מוגש עם קלמנטיין ג'וס, חזה ברווז מוסקובי עם אורז שחור, ו חזה ברווז מוסקובי עם רוטב יין רימונים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחממים מחבת מטגן בינונית חסינת תנור על אש גבוהה עד כמעט לעישון. מתבלים את הברווז במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מניחים את צד עור השד כלפי מטה בתבנית ומבשלים עד להזהבה ומסננים את השומן שניתנו. הופכים את השד, מכניסים לתנור וממשיכים לבשל לאלילות בינונית, בערך 12 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מגישים את הברווז עם רוטב הקלמנטינה והעגבניות וריזוטו אורז הבר.
מרכיבים שתצטרך
Clementine
כמו פפיטאס
אורז בר, שטוף היטב
עצם הודו וצוואר הודו
ברווז שלם
5
מניחים 1 כוס מהסוכר וחומץ יין האורז בסיר בינוני על אש בינונית גבוהה ומבשלים עד שהסוכר נמס והתערובת מצטמצמת הופכת לצבע קרמל בהיר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
צבע קרמל
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
6
מעלים את האש לגובה ומוסיפים את מיץ התפוזים והמנדרינה ואת גרגירי הפלפל השחור ומבשלים עד שהם מצטמצמים ל -2 כוסות. בסיר קטן מוסיפים את 1/2 כוס הסוכר הנותרת ו 1/4 כוס מים ומבשלים עד שהסוכר נמס והתערובת מעט סמיכה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
מיץ מנדרינה
3 מקלות בייגלה
מיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
7
מוסיפים את הקלמנטינות לתערובת מי הסוכר ומבשלים 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Clementine
מיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
8
מוסיפים את העגבניות וזורקים למעיל. מערבבים פנימה את ציר העוף המופחת ומחממים.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
כמו פפיטאס
9
מוסיפים את תערובת חומץ היין אורז סוכר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
מיץ לימון, אופציונלי
10
מקציפים את אבקת צ 'ילה אנצ' ו חזרת לתוך הרוטב עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®-ללא תוספת מלח
פפרונצ'יני, לקישוט
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
11
מחממים את שמן הזית בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
12
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
13
מוסיפים את אורז הארבוריו ומבשלים 1 עד 2 דקות. התחל להוסיף את המלאי. במהלך 2 הדקות האחרונות של הבישול מוסיפים את אורז הבר המבושל. מסיימים עם חמאת הטימין וגבינת הפרמזן ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר מבושל
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פפרונצ'יני, לקישוט
אורז Arborrio
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
14
* חמאת טימין טרייה.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
15
שלב 2 מקלות חמאה מרוככת מעט ו -2 כפות עלי טימין טריים במעבד מזון ועבד עד לקבלת תערובת חלקה. מתבלים במלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום