קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות70
מגזין

חזה ברווז מוסקובי צרוב עם פלפל שחור-רוטב חרדל מתוק ופולנטה מסקרפונה רכה עם אספרגוס וכרישה

חזה ברווז מוסקובי צרוב עם פלפל שחור-רוטב חרדל מתוק ופולנטה מסקרפונה רכה עם אספרגוס וכרישה
חזה ברווז מוסקובי צרוב עם פלפל שחור-רוטב חרדל מתוק ופולנטה מסקרפונה רכה עם אספרגוס וכרישה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. מנה אחת מכילה 777 קלוריות, 52 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן. מתאים ל-4 ומחירו 7 מנות.61 דולר למנה. אם יש לכם מסקרפונה, פלפל, חרדל דיז'ון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. עם כפית ציון 85%, המנה הזו נהדרת. מתכונים דומים: חזה ברווז מוסקובי עם אורז שחור, חזה ברווז צרוב עם רוטב תאנה, ו חזה ברווז צרוב עם רוטב מחבת אוכמניות.

הוראות

1
מערבבים את החרדל, הדבש, הפלפל השחור, הטימין בקערה בינונית ומתבלים במלח. מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים מחבת מטגן גדולה בתנור על אש גבוהה עד לעישון. מתבלים כל חזה במלח ופלפל לפי הטעם. לקלוע את העור בסכין ולצרוב את השד, עור-צד למטה, עד להזהבה ושומן שניתנו, על 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוציאים את מרבית השומן, הופכים את השדיים ומכניסים אותם לתנור ומבשלים 10 עד 12 דקות לאלילות בינונית נדירה, מסירים ברווז ומברישים בנדיבות בזיגוג החרדל.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
תן ברווז לנוח במשך 10 דקות, פורסים כל שד על ההטיה.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
1
מחממים שמן זית בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את הכרישה ומבשלים עד שהם רכים מאוד, מוסיפים את האספרגוס, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
3
מניחים מים בסיר גדול עם 2 כפות מלח ומביאים לרתיחה. מקציפים לאט את הפולנטה, מבשלים 25 עד 30 דקות, מערבבים כל כמה דקות בעזרת כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
מסירים את הפולנטה מהאש, מקציפים פנימה תערובת מסקרפונה, מנצ ' גו וכרישה/אספרגוס, מתבלים במלח ופלפל. להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מסקרפונהnameמסקרפונהname
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
גבינת מנצ ' גוגבינת מנצ ' גו
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר