קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות70
מגזין

חזה ברווז מוסקובי צרוב עם פלפל שחור-רוטב חרדל מתוק ופולנטה מסקרפונה רכה עם אספרגוס וכרישה

חזה ברווז מוסקובי צרוב עם פלפל שחור-רוטב חרדל מתוק ופולנטה מסקרפונה רכה עם אספרגוס וכרישה
חזה ברווז מוסקובי צרוב עם פלפל שחור-רוטב חרדל מתוק ופולנטה מסקרפונה רכה עם אספרגוס וכרישה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. מנה אחת מכילה 777 קלוריות, 52 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן. מתאים ל-4 ומחירו 7 מנות.61 דולר למנה. אם יש לכם מסקרפונה, פלפל, חרדל דיז'ון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. עם כפית ציון 85%, המנה הזו נהדרת. מתכונים דומים: חזה ברווז מוסקובי עם אורז שחור, חזה ברווז צרוב עם רוטב תאנה, ו חזה ברווז צרוב עם רוטב מחבת אוכמניות.

הוראות

1
מערבבים את החרדל, הדבש, הפלפל השחור, הטימין בקערה בינונית ומתבלים במלח. מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מחממים מחבת מטגן גדולה בתנור על אש גבוהה עד לעישון. מתבלים כל חזה במלח ופלפל לפי הטעם. לקלוע את העור בסכין ולצרוב את השד, עור-צד למטה, עד להזהבה ושומן שניתנו, על 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוציאים את מרבית השומן, הופכים את השדיים ומכניסים אותם לתנור ומבשלים 10 עד 12 דקות לאלילות בינונית נדירה, מסירים ברווז ומברישים בנדיבות בזיגוג החרדל.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
תן ברווז לנוח במשך 10 דקות, פורסים כל שד על ההטיה.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
1
מחממים שמן זית בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את הכרישה ומבשלים עד שהם רכים מאוד, מוסיפים את האספרגוס, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
3
מניחים מים בסיר גדול עם 2 כפות מלח ומביאים לרתיחה. מקציפים לאט את הפולנטה, מבשלים 25 עד 30 דקות, מערבבים כל כמה דקות בעזרת כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מסירים את הפולנטה מהאש, מקציפים פנימה תערובת מסקרפונה, מנצ ' גו וכרישה/אספרגוס, מתבלים במלח ופלפל. להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
גבינת מנצ ' גוגבינת מנצ ' גו
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות