חזה ברווז מוסקובי צרוב עם פלפל שחור-רוטב חרדל מתוק ופולנטה מסקרפונה רכה עם אספרגוס וכרישה
חזה ברווז מוסקובי צרוב עם פלפל שחור-רוטב חרדל מתוק ופולנטה מסקרפונה רכה עם אספרגוס וכרישה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. מנה אחת מכילה 777 קלוריות, 52 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן. מתאים ל-4 ומחירו 7 מנות.61 דולר למנה. אם יש לכם מסקרפונה, פלפל, חרדל דיז'ון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. עם כפית ציון 85%, המנה הזו נהדרת. מתכונים דומים: חזה ברווז מוסקובי עם אורז שחור, חזה ברווז צרוב עם רוטב תאנה, ו חזה ברווז צרוב עם רוטב מחבת אוכמניות.
הוראות
מערבבים את החרדל, הדבש, הפלפל השחור, הטימין בקערה בינונית ומתבלים במלח. מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מחממים מחבת מטגן גדולה בתנור על אש גבוהה עד לעישון. מתבלים כל חזה במלח ופלפל לפי הטעם. לקלוע את העור בסכין ולצרוב את השד, עור-צד למטה, עד להזהבה ושומן שניתנו, על 6 עד 8 דקות.
מוציאים את מרבית השומן, הופכים את השדיים ומכניסים אותם לתנור ומבשלים 10 עד 12 דקות לאלילות בינונית נדירה, מסירים ברווז ומברישים בנדיבות בזיגוג החרדל.
תן ברווז לנוח במשך 10 דקות, פורסים כל שד על ההטיה.
מחממים שמן זית בסיר בינוני על אש בינונית.
מוסיפים את הכרישה ומבשלים עד שהם רכים מאוד, מוסיפים את האספרגוס, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים 5 דקות.
מניחים מים בסיר גדול עם 2 כפות מלח ומביאים לרתיחה. מקציפים לאט את הפולנטה, מבשלים 25 עד 30 דקות, מערבבים כל כמה דקות בעזרת כף עץ.
מסירים את הפולנטה מהאש, מקציפים פנימה תערובת מסקרפונה, מנצ ' גו וכרישה/אספרגוס, מתבלים במלח ופלפל. להתחמם.