קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות59
מגזין

חזה ברווז מעושן תה עם אגסים ואוכמניות Jus

חזה ברווז מעושן תה עם אגסים ואוכמניות Jus
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזה ברווז מעושן תה עם אגסים אוכמניות Jus. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 568 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שמן זית, חצאי חזה ברווז*, מלח ים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חזה ברווז מעושן, חזה ברווז מעושן תה, ו מתכון חזה ברווז מעושן (מתכונים דומים).

הוראות

1
ברווז במרינדה
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
2
לשטוף את השדיים ולייבש את הטפיחה. באמצעות סכין חדה, להבקיע עור בתבנית crosshatch 1/2 אינץ', דואג לא לחתוך שומן לתוך בשר מתחת.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מפזרים שדיים עם פלפל ומלח כפית.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
בקערה גדולה, מערבבים יחד בצל ירוק, קינמון, זנגביל, נשאר 1/8 כפית מלח, וכוכב אניס.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים חזה ברווז וזורקים לשלב, מוודאים ששני השדיים מכוסים לחלוטין בתערובת. מכסים ומקררים במקרר לפחות 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
6
תפוחי אדמה צלויים
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה צלויתפוח אדמה צלוי
7
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
זין תפוחי אדמה בכל רחבי עם מזלג, לעטוף כל בנייר אלומיניום, ומניחים על גיליון אפייה rimmed. צלי, מתהפך פעם אחת, עד מכרז, 35 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
לפתוח תפוחי אדמה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. פרוסה לאורכו לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש. (תפוחי אדמה ניתן קלוי עד 4 שעות מראש ומקורר, מכוסה.)
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
10
ירקות בלאנש
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
11
הכינו קערה גדולה של מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
בסיר בינוני מעל חום גבוה, להביא מים מלוחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
13
העברת תירס למסננת בינונית ומסננת לצלול לתוך מים רותחים. מבשלים תירס מסננת, חשוף, עד פריך במכרז, 2 עד 3 דקות, ואז להרים מסננת מים רותחים ומיד לצלול לתוך מי קרח להפסיק לבשל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
14
ניקוז תירס, טפיחה יבשה, ולהעביר לקערה גדולה. חזור על התהליך עם אספרגוס ואז גזר, המאפשר מים לחזור לרתיחה בין כל אצווה. מקררים ירקות עד מוכן לשימוש. (ירקות יכולים להיות מבושלים עד 4 שעות מראש ומקורר, מכוסה.)
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
15
אגסים Poach
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
16
קו גדול מסגרת אפייה עם מגבות נייר העליון עם מתלה קירור חוט. בסיר 3 ליטר מעל חום גבוה, מערבבים יחד 4 כוסות מים, מיץ לימון, קינמון ומלח. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך בינוני, להוסיף אגסים עומדים זקוף, ומכסים חלקית עם מכסה. Simmer אגסים עד רק במכרז, על 15 דקות, ולאחר מכן, באמצעות כף מחורץ, להעביר מתלה. אפשר לנקז להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז לקרר עד מוכן לשימוש. (אגסים יכולים להיות עלומות עד 24 שעות מראש ומקורר, מכוסה).
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
17
הפוך אוכמניות jus
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
18
ב כבד, 1 1/2-סיר לרבע מעל חום מתון, שמן חום עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
19
מוסיפים בצל, גזר, כרישה, ומטוגנים עד ריכוך וזהב קל, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
20
מוסיפים יין, מעלים חום לגובה ומביאים לרתיחה. חום נמוך יותר בינוני גבוה ומבשל במרץ, נחשף, עד הנוזל מופחת על ידי 2/3, 4 כדי 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
21
מוסיפים מלאי, מקל קינמון ותרמיל הל, מעלים חום גבוה ומביאים לרתיחה. להפחית את החום עד בינוני ומבשל עד התערובת היא עבה מספיק כדי בעדינות מעיל בחזרה של כף, 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
22
יוצקים דרך מסננת בסדר רשת לתוך סיר קטן, נקי. כסה וחמם.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
23
ברווז עשן
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
24
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
25
שורה תחתונה של ווק ובתוך המכסה עם שכבה כפולה של רדיד כבד, משאיר 3 אינץ ' לבלוט לאורך הקצוות. בקערה קטנה, מערבבים יחד עלי תה וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
תהתה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
26
מפזרים תערובת בשכבה אפילו על החלק התחתון של ווק ולהגדיר מתלה ב-wok (זה צריך לנוח על 2 אינץ ' מלמטה).
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
27
חום כבד, מחבת 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
28
הסר חזה ברווז מן המרינדה ולהעביר, העור בצד למטה, למחבת. לצרוב מבלי לזוז עד העור הוא חום זהוב עמוק, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
29
באמצעות מלקחיים, העברת שדיים, צד עור למעלה, כדי rack ב-wok, הסדרת על 1 אינץ ' זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
30
חום ווק על חום גבוה, חשוף, עד שזרזי עשן יציבים מתחילים להופיע, 5 עד 10 דקות. להפחית את החום עד מתון, ואז לכסות את ווק, באמצעות כפפות תנור, לקפל לסכל מ ווק ומכסה יחד, crimping לאטום בחוזקה (רדיד יהיה חם מאוד). חזה ברווז עשן 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
31
בזמן שברווז מעשן, זיגוג אגסים
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ברווז שלםברווז שלם
32
פרוס כל אגס בחצי לאורכו, באמצעות כף קטנה או baller מלון, להסיר זרעים.
מרכיבים שתצטרך
מלוןמלון
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
מלון Ballerמלון Baller
33
במחבת כבדה, 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני, להמס חמאה. מערבבים בסוכר, ואז מוסיפים אגסים וזורקים בעדינות למעיל. קוק, שנחשף, מתהפך פעם אחת, עד אגסים הם קרמל, על 5 עד 6 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
34
הסר מהמחבת ולשמור חם, מכוסה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
35
סיום ברווז ותפוחי אדמה
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ברווז שלםברווז שלם
36
כאשר השדיים מעושנים 10 דקות, בזהירות לפתוח לסכל (עשן ואדים יתנופפו). באמצעות מלקחיים, מעבירים שדיים לתבנית אפייה ומניחים בתנור.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
37
מעבירים תפוחי אדמה לסדין אפייה מעוטר ומניחים לצד ברווז בתנור. ברווז צלוי כדי doneness הרצוי, 7 עד 8 דקות עבור בינוני נדיר (מיד לקרוא מדחום מוכנס לתוך השדיים יקרא 57°).
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
38
העברת שדיים ללוח גילוף, אוהל עם נייר, ולתת לנוח 5 דקות לפני חיתוך. כאשר תפוחי אדמה חמים, להסיר מהתנור, לכסות ולשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
39
בעוד ברווז נח, לסיים ירקות
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ברווז שלםברווז שלם
40
במחבת כבדה, 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני, שמן חום עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
41
מוסיפים אספרגוס, גזר, ותירס תינוק ומטופח עד להשחמה קלה ומחומם דרך, כ 7 דקות. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
תירס בייביתירס בייבי
גב שומן חזירגב שומן חזיר
42
סיום רוטב וברווז ומגישים
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ברווז שלםברווז שלם
43
במידת הצורך, לחמם רוטב על אש נמוכה. מערבבים באוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
44
מחלקים פרוסות תפוחי אדמה בין 4 צלחות גדולות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
45
מפזרים חזה ברווז עם פלפל. החזקת סכין חדה בזווית 7°, לחתוך כל שד ברווז לפרוסות דקות. מסדרים פרוסות על גבי תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
46
מניחים 1 אגס חצי בצד של כל צלחת ולסדר ירקות בצד השני. כף אוכמניות jus מעל צלחות ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ

מרכיבים

12חניתות אספרגוס, גזוז לחתוך לרוחב לשלישיםחניתות אספרגוס, גזוז לחתוך לרוחב לשלישים12או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)0חתיכות טופי הית' ברנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'2 כפות סירופ (בויזנברי, אוכמניות וכו')2 כפות סירופ (בויזנברי, אוכמניות וכו')23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'אוכמניות טריותאוכמניות טריות2אגסים bosc המשרד, קלופיםאגסים bosc המשרד, קלופים1תרמיל הל ירוק, מרוסק קלותתרמיל הל ירוק, מרוסק קלות1( חצילים)גזר, קלופים וחותכים לקוביות גדולות (בערך 1/2 כוס)גזר, קלופים וחותכים לקוביות גדולות (בערך 1/2 כוס)1מקל קינמון שלםמקל קינמון שלם680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.Boneless Moulard* חזה ברווז חצאים עם עורBoneless Moulard* חזה ברווז חצאים עם עור4שרימפס וורידיםשדיים ברווז Moulard, המכונה גם magrets, זמינים D ' Artagnanשדיים ברווז Moulard, המכונה גם magrets, זמינים D ' Artagnan12אוזני תירס תינוק טרי, * * קליפהאוזני תירס תינוק טרי, * * קליפה12 כפיות אבקת שוםעלי כוסברה טריים, קצוצים בצפיפותעלי כוסברה טריים, קצוצים בצפיפות1חתיכות טופי הית' ברקינמון טחוןקינמון טחון1אוראו ממולאים כפוליםקינמון טחוןקינמון טחון0חתיכות טופי הית' ברג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע1כרישה, חלק לבן בלבד, לחתוך לקוביות גדולות (על 3/4 כוס)כרישה, חלק לבן בלבד, לחתוך לקוביות גדולות (על 3/4 כוס)12 כפיות אבקת שוםמיץ לימון טרימיץ לימון טרי5911 לב מפאלדי טרי אם אפשרציר עוף או מרק עוף דל נתרןציר עוף או מרק עוף דל נתרן12 כפיות אבקת שוםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1אוראו ממולאים כפוליםנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה1בצל אדום, לחתוך לקוביות גדולות (על 1 1/2 כוסות)בצל אדום, לחתוך לקוביות גדולות (על 1 1/2 כוסות)4שרימפס וורידיםתירס טרי לתינוקות—למעשה רק אוזניים קטנות ולא בוגרות של תירס מתוק-זמין בשווקים אסיאתיים ובשווקי החקלאים. לחלופין, תחליף תירס תינוק קפוא מופשר או משומר, שטף פעמיים כדי להסיר עודף מלח, לדלג שלב blanchingתירס טרי לתינוקות—למעשה רק אוזניים קטנות ולא בוגרות של תירס מתוק-זמין בשווקים אסיאתיים ובשווקי החקלאים. לחלופין, תחליף תירס תינוק קפוא מופשר או משומר, שטף פעמיים כדי להסיר עודף מלח, לדלג שלב blanching4בצל ירוק, לבן וחלקים ירוקים בהירים בלבד, קצוץ דקבצל ירוק, לבן וחלקים ירוקים בהירים בלבד, קצוץ דק0חתיכות טופי הית' ברמלח ים משובחמלח ים משובח1אוראו ממולאים כפוליםמלח ים משובחמלח ים משובח12 כפיות אבקת שוםסוכר superfineסוכר superfine2largesבטטות (בערך 1 פאונד סך הכל)בטטות (בערך 1 פאונד סך הכל)1אוראו ממולאים כפוליםעלי תה דרג'ילינגעלי תה דרג'ילינג23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1אניס כוכב שלםאניס כוכב שלם1181 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום מבוצר, כגון פורט, מרסלה או מדיירהיין אדום מבוצר, כגון פורט, מרסלה או מדיירה