תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזה ברווז מעושן תה עם אגסים אוכמניות Jus. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 568 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שמן זית, חצאי חזה ברווז*, מלח ים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חזה ברווז מעושן, חזה ברווז מעושן תה, ו מתכון חזה ברווז מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
1
ברווז במרינדה
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
2
לשטוף את השדיים ולייבש את הטפיחה. באמצעות סכין חדה, להבקיע עור בתבנית crosshatch 1/2 אינץ', דואג לא לחתוך שומן לתוך בשר מתחת.
מוסיפים חזה ברווז וזורקים לשלב, מוודאים ששני השדיים מכוסים לחלוטין בתערובת. מכסים ומקררים במקרר לפחות 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
6
תפוחי אדמה צלויים
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה צלוי
7
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
זין תפוחי אדמה בכל רחבי עם מזלג, לעטוף כל בנייר אלומיניום, ומניחים על גיליון אפייה rimmed. צלי, מתהפך פעם אחת, עד מכרז, 35 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ
9
לפתוח תפוחי אדמה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. פרוסה לאורכו לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש. (תפוחי אדמה ניתן קלוי עד 4 שעות מראש ומקורר, מכוסה.)
העברת תירס למסננת בינונית ומסננת לצלול לתוך מים רותחים. מבשלים תירס מסננת, חשוף, עד פריך במכרז, 2 עד 3 דקות, ואז להרים מסננת מים רותחים ומיד לצלול לתוך מי קרח להפסיק לבשל.
ניקוז תירס, טפיחה יבשה, ולהעביר לקערה גדולה. חזור על התהליך עם אספרגוס ואז גזר, המאפשר מים לחזור לרתיחה בין כל אצווה. מקררים ירקות עד מוכן לשימוש. (ירקות יכולים להיות מבושלים עד 4 שעות מראש ומקורר, מכוסה.)
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
קו גדול מסגרת אפייה עם מגבות נייר העליון עם מתלה קירור חוט. בסיר 3 ליטר מעל חום גבוה, מערבבים יחד 4 כוסות מים, מיץ לימון, קינמון ומלח. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך בינוני, להוסיף אגסים עומדים זקוף, ומכסים חלקית עם מכסה. Simmer אגסים עד רק במכרז, על 15 דקות, ולאחר מכן, באמצעות כף מחורץ, להעביר מתלה. אפשר לנקז להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז לקרר עד מוכן לשימוש. (אגסים יכולים להיות עלומות עד 24 שעות מראש ומקורר, מכוסה).
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייה
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
20 תותים טריים, ללא קליפה
17
הפוך אוכמניות jus
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
18
ב כבד, 1 1/2-סיר לרבע מעל חום מתון, שמן חום עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
19
מוסיפים בצל, גזר, כרישה, ומטוגנים עד ריכוך וזהב קל, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשה
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
20
מוסיפים יין, מעלים חום לגובה ומביאים לרתיחה. חום נמוך יותר בינוני גבוה ומבשל במרץ, נחשף, עד הנוזל מופחת על ידי 2/3, 4 כדי 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
21
מוסיפים מלאי, מקל קינמון ותרמיל הל, מעלים חום גבוה ומביאים לרתיחה. להפחית את החום עד בינוני ומבשל עד התערובת היא עבה מספיק כדי בעדינות מעיל בחזרה של כף, 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
22
יוצקים דרך מסננת בסדר רשת לתוך סיר קטן, נקי. כסה וחמם.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
20 תותים טריים, ללא קליפה
23
ברווז עשן
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
24
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
25
שורה תחתונה של ווק ובתוך המכסה עם שכבה כפולה של רדיד כבד, משאיר 3 אינץ ' לבלוט לאורך הקצוות. בקערה קטנה, מערבבים יחד עלי תה וכוסברה.
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
26
מפזרים תערובת בשכבה אפילו על החלק התחתון של ווק ולהגדיר מתלה ב-wok (זה צריך לנוח על 2 אינץ ' מלמטה).
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
27
חום כבד, מחבת 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
28
הסר חזה ברווז מן המרינדה ולהעביר, העור בצד למטה, למחבת. לצרוב מבלי לזוז עד העור הוא חום זהוב עמוק, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
29
באמצעות מלקחיים, העברת שדיים, צד עור למעלה, כדי rack ב-wok, הסדרת על 1 אינץ ' זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
30
חום ווק על חום גבוה, חשוף, עד שזרזי עשן יציבים מתחילים להופיע, 5 עד 10 דקות. להפחית את החום עד מתון, ואז לכסות את ווק, באמצעות כפפות תנור, לקפל לסכל מ ווק ומכסה יחד, crimping לאטום בחוזקה (רדיד יהיה חם מאוד). חזה ברווז עשן 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
שרימפס מוקפץ
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
31
בזמן שברווז מעשן, זיגוג אגסים
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
חצאי אגסים בסירופ
ברווז שלם
32
פרוס כל אגס בחצי לאורכו, באמצעות כף קטנה או baller מלון, להסיר זרעים.
מרכיבים שתצטרך
מלון
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
מלון Baller
33
במחבת כבדה, 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני, להמס חמאה. מערבבים בסוכר, ואז מוסיפים אגסים וזורקים בעדינות למעיל. קוק, שנחשף, מתהפך פעם אחת, עד אגסים הם קרמל, על 5 עד 6 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
חצאי אגסים בסירופ
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
34
הסר מהמחבת ולשמור חם, מכוסה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
35
סיום ברווז ותפוחי אדמה
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ברווז שלם
36
כאשר השדיים מעושנים 10 דקות, בזהירות לפתוח לסכל (עשן ואדים יתנופפו). באמצעות מלקחיים, מעבירים שדיים לתבנית אפייה ומניחים בתנור.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
37
מעבירים תפוחי אדמה לסדין אפייה מעוטר ומניחים לצד ברווז בתנור. ברווז צלוי כדי doneness הרצוי, 7 עד 8 דקות עבור בינוני נדיר (מיד לקרוא מדחום מוכנס לתוך השדיים יקרא 57°).
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
רוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
38
העברת שדיים ללוח גילוף, אוהל עם נייר, ולתת לנוח 5 דקות לפני חיתוך. כאשר תפוחי אדמה חמים, להסיר מהתנור, לכסות ולשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
39
בעוד ברווז נח, לסיים ירקות
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ברווז שלם
40
במחבת כבדה, 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני, שמן חום עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
41
מוסיפים אספרגוס, גזר, ותירס תינוק ומטופח עד להשחמה קלה ומחומם דרך, כ 7 דקות. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
תירס בייבי
גב שומן חזיר
42
סיום רוטב וברווז ומגישים
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
ברווז שלם
43
במידת הצורך, לחמם רוטב על אש נמוכה. מערבבים באוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
עצם הודו וצוואר הודו
44
מחלקים פרוסות תפוחי אדמה בין 4 צלחות גדולות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
45
מפזרים חזה ברווז עם פלפל. החזקת סכין חדה בזווית 7°, לחתוך כל שד ברווז לפרוסות דקות. מסדרים פרוסות על גבי תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
46
מניחים 1 אגס חצי בצד של כל צלחת ולסדר ירקות בצד השני. כף אוכמניות jus מעל צלחות ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)