קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות38
מגזין

חזה ברווז עם דובדבנים חמוצים

חזה ברווז עם דובדבנים חמוצים
חזה ברווז עם דובדבנים חמוצים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 29 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 260 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך אורז זעפרן pilaf, יין, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # SundaySupper כקינוח. מתכונים דומים: חזה ברווז צלוי עם דובדבנים חמוצים, סלט אורז בר ללא גלוטן עם Chanterelles, דובדבנים חמוצים וקשיו שמנת חמוצה, ו ברווז צלוי עם דובדבנים.

הוראות

1
מחממים התנור ל 25
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בסיר קטן, לשלב את היין ודובדבנים יבשים ומבשלים על אש נמוכה במשך 3 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים יבשיםדובדבנים יבשים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
בכל אחד 2 מחבת גדולה, חום 1 כף שמן זית. מתבלים את שדי הברווז משני הצדדים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
חזה ברווזחזה ברווז
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4
להוסיף 6 חזה ברווז לכל מחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני עד משחימים היטב ונדיר בינוני, על 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מעבירים את שדי הברווז לתבנית אפייה, מכסים בנייר כסף ומחממים בתנור.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מוסיפים מחצית הפטריות והצלצלי לכל מחבת, מכסים ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב פעם אחת, עד שהם השחמה, כ 4 דקות. לחשוף ולהוסיף 1/2 כוס מים לכל מחבת. מבשלים על חום גבוה בינוני, מגרד את כל חתיכות משחימים מן המחבתות, עד המים צמצמו בחצי, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים חצי מתערובת הדובדבן והיין לכל מחבת ומבשלים עד שיופחתו בשליש, כ-3 דקות. לגרד את התוכן של מחבת 1 לתוך השני. מערבבים את חרדל הדבש ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
חרדל דבשחרדל דבש
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
הסר את שדי הברווז מהתנור ושופכים כל מיצים שהצטברו לתוך הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
חותכים את שדי הברווז לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ ' ומסדרים אותם על מגש מחומם.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
10
יוצקים כל מיצים גילוף לתוך הרוטב. מחממים את הרוטב בקצרה ושופכים אותו על הברווז.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ברווז שלםברווז שלם
11
מגישים מיד עם פילאף אורז זעפרן.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל