חזה ברווז עם רוטב דובדבן
חזה ברווז עם רוטב דובדבן נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 292 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 41 דקות. אם יש לך מלח, שמן זית, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: חזה ברווז עם רוטב דובדבן מתוק, חזה ברווז עם רוטב דובדבן כפול, ו חזה ברווז עם רוטב דובדבן-פלפל.
הוראות
דובדבנים מסננים, הזמנה של 1/4 כוס סירופ. תניח בצד.
מניחים ברווז בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף; שטוח אפילו עובי, באמצעות פטיש בשר או מערוך.
מפזרים 1/4 כפית מלח ו 1/2 כפית אבקת חמישה תבלינים סינית על חזה ברווז.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
להוסיף ברווז; לבשל 7 דקות בכל צד או עד הסוף.
הסר ברווז ממחבת. להפריש, ולשמור על חם.
להוסיף שאלוט למחבת ולבשל, תוך ערבוב כל הזמן, 1 דקה.
הוסף 1/4 כוס יין פורט למחבת, ערבוב כדי לשחרר חתיכות השחמה. מבשלים 1 דקה.
מוסיפים 1/4 כוס יין פורט הנותרים, 1/4 כוס סירופ דובדבן שמורות, מרק עוף, הנותרים אבקת חמישה תבלינים, ונותר 1/4 כפית מלח; ומבשלים 10 דקות.
מוסיפים דובדבנים, ומבשלים 2 דקות.
להוסיף ברווז, ומבשלים 1 דקה.