חזה ברווז עם רוטב כוסברה דבש
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה צדדית ראשונית? חזה ברווז עם רוטב כוסברה דבש יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 180 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם דבש, מלח כשר, פלפל סדוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חזה ברווז עם חמוציות ורוטב דבש, חזה ברווז מצופה כוסברה, ו חזה ברווז צלוי במחבת עם שרי, דבש ורוטב טימין (מתכונים דומים).
הוראות
הכן את שדי הברווז: לקצץ קצת עודף שומן ועור מן השדיים ברווז כדי ליישר את המראה, אבל להשאיר מספיק שומן כדי לכסות צד אחד של הבשר עבור טעם. להבקיע את העור בתבנית קרוס ועונה שני הצדדים.
תן לנוח בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה.הכן את רוטב כוסברה דבש: יבש מטגנים את זרעי כוסברה במחבת לא מקל על חום בינוני גבוה עד שהם נותנים את ניחוח חריף והם כהים בצבע( אבל לא שרוף), על 3 עד 5 דקות.
מניחים לתוך מרגמה למחוץ עם עלי.
שים את רוטב הדבש והסויה בסיר גדול ומביא לאט לרתיחה, תוך ערבוב.
מוסיף את המניה כתוש זרעי כוסברה ומבשלים עד מופחת בחצי, על 10 דקות.
מניחים את השד, העור בצד למטה, במחבת מגניב להגדיר על חום בינוני-נמוך. מבשלים 10 דקות, הקשה על הברווז לעתים קרובות כדי לשמור אותו שטוח ככל האפשר.
הסר את כל השומן מהמחבת, להפוך את הברווז מעל ומבשלים עוד 7 דקות או עד שנעשה לטעמך.
תן הברווז לנוח על מתלה ליד התנור במשך 5 עד 10 דקות.
מגישים: פורסים את הברווז ומסדרים עם עוגות פולנטה, אם משתמשים.
טפטף את הרוטב על הצלחת ומקשט עם כוסברה.