חזה ברווז עם רימון ונענע
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזה ברווז עם רימון ונענע. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 173 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך סלט chard, חזה ברווז, מנטה מנות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במטבעה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מנטה כקינוח. עם כפית נסו חזה ברווז עם רימון ונענע, חזה ברווז עם רוטב רימון-אגוז, ו חזה ברווז מוסקובי עם רימון-רוטב יין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 220C / סימן גז 7/425F.
מחממים מחבת חסינת אש, מחבת חסינת אש על הכיריים, ואז צורבים את שדי הברווז, עור כלפי מטה, במשך דקה בערך על חום גבוה.הפוך את שדי הברווז ולאחר מכן במקום בתנור במשך כ -15 דקות.
הסר את שדי הברווז מהתנור והשב אותם על לוח גילוף בזמן שאתה להתארגן. אם אתה רוצה להחזיק אותם בשלב זה, להוציא אותם מהתנור בערך 13 דקות לעטוף פעמיים בנייר כסף, ואז לתת להם לשבת עד שאתה צריך אותם.קו צלחת בשר או מגש שטוח עם עלי סלט.חותכים כל שד ברווז דק מאוד באלכסון ושוכבים על צלחת מרופדת סלט, לשפוך כל מיצי בשר עליהם כמו שאתה הולך.תחצי את הרימון, ואז תהרסי את הזרעים מחצי כדי לקשט את פרוסות הברווז. לסחוט חלק מהמיץ מן החצי השני-רק על ידי למסור את הברווז גם כן.לתלוש קומץ עלי נענע ולאחר מכן דק לקצוץ אותם, מפזר אותם על הברווז.