חזה ברווז צרוב ברוטב ענבים
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? חזה ברווז צרוב עם רוטב ענבים יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 582 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לכו לחנות וקנו בייקון, חומץ יין, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: חזה ברווז צרוב ברוטב תאנה, חזה ברווז צרוב עם רוטב מחבת אוכמניות, ו חזה ברווז צרוב עם רוטב ברנדי כתום.
הוראות
באמצעות סכין חיתוך חדה, להבקיע את השומן בשדי הברווז כמה פעמים בשני כיוונים כדי ליצור דפוס crosshatch.
חותכים את השומן אבל לא לתוך הבשר של השד. מלח את השדיים ולתת לשבת מחוץ למקרר במשך 10 עד 15 דקות כדי לאפשר להם לבוא לטמפרטורת החדר.
מוסיפים כ 1 כף שמן זית למחבת גדולה.
מניחים את הברווז בצד העור המחבת למטה. מביאים את המחבת לחום בינוני ומבשלים את שדי הברווז נמוך ואיטי כדי לאפשר לשומן לדקלם וכך העור יכול לקבל נחמד ופריך. כאשר השומן יוצא מהברווז, יוצק או כפית אותו מהמחבת ושומר אותו למטרה אחרת. (זה טעים!) לבשל את הברווז במשך 8 עד 9 דקות על צד העור. להפוך את הברווז מעל ומבשלים את הברווז במשך 2 עד 3 דקות בצד הבשר.
הסר את הברווז מן המחבת, לכסות בנייר כסף ולתת לנוח במשך כ 10 דקות.
מוסיפים את הענבים למחבת עם הבייקון ומביאים את המחבת לחום בינוני. מבשלים את הענבים עד שהם מתפצלים ומוציאים את המיצים שלהם והבייקון פריך.
כפית חצי מהענבים מהמחבת ושמורה.
מוסיפים את הנמל והחומץ למחבת, מתבלים במלח ומפחיתים את הנמל בחצי.
מוסיפים את ציר העוף ומפחיתים אותו בחצי.
מוסיפים את הענבים השמורים. טעם ועונה מחדש במידת הצורך.
חותכים את הברווז על הטיה חמורה ומגישים מקושטים ברוטב.