קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

חזה ברווז צרוב ברוטב ענבים

חזה ברווז צרוב ברוטב ענבים
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? חזה ברווז צרוב עם רוטב ענבים יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 582 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לכו לחנות וקנו בייקון, חומץ יין, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: חזה ברווז צרוב ברוטב תאנה, חזה ברווז צרוב עם רוטב מחבת אוכמניות, ו חזה ברווז צרוב עם רוטב ברנדי כתום.

הוראות

1
באמצעות סכין חיתוך חדה, להבקיע את השומן בשדי הברווז כמה פעמים בשני כיוונים כדי ליצור דפוס crosshatch.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
2
חותכים את השומן אבל לא לתוך הבשר של השד. מלח את השדיים ולתת לשבת מחוץ למקרר במשך 10 עד 15 דקות כדי לאפשר להם לבוא לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
מוסיפים כ 1 כף שמן זית למחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מניחים את הברווז בצד העור המחבת למטה. מביאים את המחבת לחום בינוני ומבשלים את שדי הברווז נמוך ואיטי כדי לאפשר לשומן לדקלם וכך העור יכול לקבל נחמד ופריך. כאשר השומן יוצא מהברווז, יוצק או כפית אותו מהמחבת ושומר אותו למטרה אחרת. (זה טעים!) לבשל את הברווז במשך 8 עד 9 דקות על צד העור. להפוך את הברווז מעל ומבשלים את הברווז במשך 2 עד 3 דקות בצד הבשר.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הסר את הברווז מן המחבת, לכסות בנייר כסף ולתת לנוח במשך כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את הענבים למחבת עם הבייקון ומביאים את המחבת לחום בינוני. מבשלים את הענבים עד שהם מתפצלים ומוציאים את המיצים שלהם והבייקון פריך.
מרכיבים שתצטרך
ענביםענבים
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
כפית חצי מהענבים מהמחבת ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
ענביםענבים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים את הנמל והחומץ למחבת, מתבלים במלח ומפחיתים את הנמל בחצי.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
יציאהיציאה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מוסיפים את ציר העוף ומפחיתים אותו בחצי.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
10
מוסיפים את הענבים השמורים. טעם ועונה מחדש במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
ענביםענבים
11
חותכים את הברווז על הטיה חמורה ומגישים מקושטים ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ברווז שלםברווז שלם