חזה ברווז צרוב ברוטב תאנה
חזה ברווז צרוב ברוטב תאנה נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 377 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עירית, חמאה, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חזה ברווז צרוב עם רוטב מחבת אוכמניות, חזה ברווז צרוב עם רוטב יין אדום, ו חזה ברווז צרוב עם רוטב זנגביל-ריבס (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים כל חזה ברווז בנדיבות עם מלח ופלפל.
מחממים את שמן הירקות במחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני-נמוך.
מוסיף את העור בצד ברווז למטה ולהפחית את החום לנמוך, בישול כמו השומן לאט הופך פריך, 8 עד 10 דקות.
לאחר העור הוא פריך וזהוב חום, להעיף ולהמשיך לבשל עד מדחום קורא 128 עד 130 מעלות F כאשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של השד (עבור doneness בינוני נדיר), 5 דקות.
העברה לצלחת או קרש חיתוך ולאפשר לנוח על 5 דקות. זה יהיה carryover לבשל על 135 מעלות F. לא אוהל עם נייר כדי להבטיח את העור ברווז יישאר פריך.
יוצקים את כל אבל 1 או 2 כפות של שומן מן המחבת, שמירה על עודף לשימוש אחר. על חום בינוני, להוסיף את שאלוט ומבשלים עד מתרכך.
מוסיפים את השרי ומפחיתים בחצי. לאחר מכן, מוסיפים את מרק העוף, ריבת תאנה וחומץ בלסמי, וממשיכים להתבשל עד שהרוטב התעבה והוא מתקתק, עוד 5 עד 7 דקות.
הסר מהחום, מתבלים במלח ופלפל ומקציפים בחמאה.
מגישים את הרוטב לצד חזה ברווז דק פרוס.