קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות40
מגזין

חזה ברווז צרוב חמישה תבלינים עם Jus בלסמי

חזה ברווז צרוב חמישה תבלינים עם Jus בלסמי
חזה ברווז צרוב חמישה ספייס עם Jus בלסמי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 226 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חמישה תבלינים אבקת, מלח, זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו חזה ברווז צרוב חמישה תבלינים עם Jus בלסמי, חצאי חזה ברווז צרוב עם הפחתת דובדבן בלסמי, ו טרגון צרוב חזה ברווז; תפוחי אדמה מוקפצים בשומן ברווז; רוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
בשקית ניילון גדולה וכבדה לאטימה עצמית, לשלב את השום, זנגביל, אבקת חמישה תבלינים, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
2
מוסיף את השדיים ברווז, חותם, ומקרר לפחות 1 שעה או עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
3
הסר מהמקרר 1 שעה לפני הבישול.
4
מחממים התנור ל 400°f / 200°C / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
במחבת גדולה וחסינה, מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני-גבוה עד מנצנץ. לצרוב את השד ברווז, צד העור למטה, במשך 5 דקות; לפנות לצרוב במשך 5 דקות בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מעבירים את המחבת לתנור וצולים במשך 5 דקות עבור מדיום-רייר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
להעביר את שדי הברווז לצלחת ולשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
8
כדי ליצור jus בלסמי, לשפוך את השומן מהמחבת. להחזיר את המחבת לחום בינוני-גבוה, להוסיף את היין, ומערבבים לגרד את חתיכות השחמה מהחלק התחתון של המחבת. מבשלים כדי להפחית את היין בחצי.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים את חומץ בלסמי ומבשלים כדי להפחית עוד כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
10
חותכים את שדי הברווז לפרוסות אלכסוניות ומגישים טפטף עם jus בלסמי.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
11
Reprinted with permission from The Winemaker Cooks by Christine Hana, © 2010 Chronicle Books