קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות65
מגזין

חזה ברווז קראנצ'י מצופה שקדים עם סלט Chanterelle

חזה ברווז קראנצ'י מצופה שקדים עם סלט Chanterelle
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזה ברווז קראנצ'י מצופה שקדים עם סלט Chanterelle. מנה אחת מכילה 645 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא שמן אגוזים, שמן ענבים, שמן אגוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: חזה ברווז מצופה כוסברה, חזה ברווז מצופה פלפל עם רוטב דובדבן, ו חזה עוף מצופה שקדים.

הוראות

1
בסיר קטן, לשלב את יין הדבש עם 1/4 כוס בתוספת 1 כף של הנמל הלבן, דמי-גלייס ומיץ לימון ולהביא לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון עד מופחת 1/3 כוס, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
יציאה לבנהיציאה לבנה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
לטאטא ב 1 כף של החמאה ואת הדבש ערמון ומתבלים עם מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ערמוניםערמונים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
4
מחממים מחבת גדולה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את הברווז, העור בצד למטה, ומבשלים על חום מתון עד שהעור הוא זהוב ופריך, 15 דקות; כף את השומן כפי שהוא מצטבר במחבת. עונה את הברווז, ולאחר מכן להפוך את השדיים העור בצד למעלה ומבשלים 7 דקות יותר עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מעבירים את הברווז לסדין אפייה מעוטר, עור כלפי מעלה ומפזרים את השקדים הקצוצים בירדן, לוחצים לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
שקדים ירדןשקדים ירדן
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
מעבירים את הברווז למרכז התנור ואת המטגן במשך כ 2 דקות, או עד הסוכר הוא caramelized; להפוך את תבנית האפייה לפי הצורך אפילו בראונינג.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
תן השדיים הברווז לנוח לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
9
במחבת בינונית, להמיס את 2 כפות הנותרים של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוסיפים את chanterelles ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל שלהם התאדה והם משחימים קלות, כ 8 דקות. העונה chanterelles עם מלח ופלפל שחור, להוסיף את שאלוט ומבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פטריות שנטרלפטריות שנטרל
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
11
בקערה גדולה, לטאטא את האגוז, שמני גפן ואגוזי לוז עם חומץ ואת 1 כף הנותרים של נמל לבן. מוסיפים את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
יציאה לבנהיציאה לבנה
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
מוסיף את frise ו chanterelles, העונה עם מלח ופלפל קאיין ולזרוק למעיל. תלוש את הסלט על צלחות. מחממים את רוטב יין הדבש.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
פטריות שנטרלפטריות שנטרל
מידמיד
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
13
חותכים את שדי הברווז לרוחב לפרוסות 1/2 אינץ ' ומסדרים אותם ליד הסלט.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
14
טפטוף את הרוטב מסביב ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

מרכיבים

591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשקדים ירדן או דרג'י לבן, קצוץ דקשקדים ירדן או דרג'י לבן, קצוץ דק4שרימפס וורידיםפלפל קאייןפלפל קאיין227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות chanterelle, פרוס עבה אם גדולפטריות chanterelle, פרוס עבה אם גדול33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'ברווז או עגל דמי-גלייס (ראה הערה)ברווז או עגל דמי-גלייס (ראה הערה)936דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שדיים ברווז magret (על כל אחד)שדיים ברווז magret (על כל אחד)227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פריזה, ירוק חיוור עלים לבנים בלבד, קרוע לחתיכותפריזה, ירוק חיוור עלים לבנים בלבד, קרוע לחתיכות12 כפיות אבקת שוםשמן זרעי ענביםשמן זרעי ענבים13 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן אגוזיםשמן אגוזים1חתיכות טופי הית' ברדבש ערמוניםדבש ערמונים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ לימון טרימיץ לימון טרי12 כפיות אבקת שוםפטרוזיליה קצוצהפטרוזיליה קצוצה591 לב מפאלדי טרי אם אפשריציאה לבנהיציאה לבנה4שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי1שאלוט, טחוןשאלוט, טחון12 כפיות אבקת שוםחומץ שריחומץ שרי33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן אגוזיםשמן אגוזים1581 לב מפאלדי טרי אם אפשריין דבש (ראה הערה) או יציאה לבנהיין דבש (ראה הערה) או יציאה לבנה