קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות65
מגזין

חזה ברווז קראנצ'י מצופה שקדים עם סלט Chanterelle

חזה ברווז קראנצ'י מצופה שקדים עם סלט Chanterelle
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזה ברווז קראנצ'י מצופה שקדים עם סלט Chanterelle. מנה אחת מכילה 645 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא שמן אגוזים, שמן ענבים, שמן אגוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: חזה ברווז מצופה כוסברה, חזה ברווז מצופה פלפל עם רוטב דובדבן, ו חזה עוף מצופה שקדים.

הוראות

1
בסיר קטן, לשלב את יין הדבש עם 1/4 כוס בתוספת 1 כף של הנמל הלבן, דמי-גלייס ומיץ לימון ולהביא לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון עד מופחת 1/3 כוס, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
יציאה לבנהיציאה לבנה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
לטאטא ב 1 כף של החמאה ואת הדבש ערמון ומתבלים עם מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ערמוניםערמונים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
4
מחממים מחבת גדולה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הברווז, העור בצד למטה, ומבשלים על חום מתון עד שהעור הוא זהוב ופריך, 15 דקות; כף את השומן כפי שהוא מצטבר במחבת. עונה את הברווז, ולאחר מכן להפוך את השדיים העור בצד למעלה ומבשלים 7 דקות יותר עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מעבירים את הברווז לסדין אפייה מעוטר, עור כלפי מעלה ומפזרים את השקדים הקצוצים בירדן, לוחצים לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
שקדים ירדןשקדים ירדן
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
מעבירים את הברווז למרכז התנור ואת המטגן במשך כ 2 דקות, או עד הסוכר הוא caramelized; להפוך את תבנית האפייה לפי הצורך אפילו בראונינג.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
תן השדיים הברווז לנוח לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
9
במחבת בינונית, להמיס את 2 כפות הנותרים של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מוסיפים את chanterelles ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל שלהם התאדה והם משחימים קלות, כ 8 דקות. העונה chanterelles עם מלח ופלפל שחור, להוסיף את שאלוט ומבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פטריות שנטרלפטריות שנטרל
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
11
בקערה גדולה, לטאטא את האגוז, שמני גפן ואגוזי לוז עם חומץ ואת 1 כף הנותרים של נמל לבן. מוסיפים את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
יציאה לבנהיציאה לבנה
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
מוסיף את frise ו chanterelles, העונה עם מלח ופלפל קאיין ולזרוק למעיל. תלוש את הסלט על צלחות. מחממים את רוטב יין הדבש.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
פטריות שנטרלפטריות שנטרל
מידמיד
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
13
חותכים את שדי הברווז לרוחב לפרוסות 1/2 אינץ ' ומסדרים אותם ליד הסלט.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
14
טפטוף את הרוטב מסביב ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק