חזה ברווז קראנצ'י מצופה שקדים עם סלט Chanterelle
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזה ברווז קראנצ'י מצופה שקדים עם סלט Chanterelle. מנה אחת מכילה 645 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא שמן אגוזים, שמן ענבים, שמן אגוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: חזה ברווז מצופה כוסברה, חזה ברווז מצופה פלפל עם רוטב דובדבן, ו חזה עוף מצופה שקדים.
הוראות
בסיר קטן, לשלב את יין הדבש עם 1/4 כוס בתוספת 1 כף של הנמל הלבן, דמי-גלייס ומיץ לימון ולהביא לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון עד מופחת 1/3 כוס, על 10 דקות.
לטאטא ב 1 כף של החמאה ואת הדבש ערמון ומתבלים עם מלח ופלפל שחור.
מוסיפים את הברווז, העור בצד למטה, ומבשלים על חום מתון עד שהעור הוא זהוב ופריך, 15 דקות; כף את השומן כפי שהוא מצטבר במחבת. עונה את הברווז, ולאחר מכן להפוך את השדיים העור בצד למעלה ומבשלים 7 דקות יותר עבור בינוני נדיר.
מעבירים את הברווז לסדין אפייה מעוטר, עור כלפי מעלה ומפזרים את השקדים הקצוצים בירדן, לוחצים לדבוק.
מעבירים את הברווז למרכז התנור ואת המטגן במשך כ 2 דקות, או עד הסוכר הוא caramelized; להפוך את תבנית האפייה לפי הצורך אפילו בראונינג.
תן השדיים הברווז לנוח לפני חיתוך.
במחבת בינונית, להמיס את 2 כפות הנותרים של חמאה.
מוסיפים את chanterelles ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל שלהם התאדה והם משחימים קלות, כ 8 דקות. העונה chanterelles עם מלח ופלפל שחור, להוסיף את שאלוט ומבשלים 1 דקה יותר.
בקערה גדולה, לטאטא את האגוז, שמני גפן ואגוזי לוז עם חומץ ואת 1 כף הנותרים של נמל לבן. מוסיפים את הפטרוזיליה.
מוסיף את frise ו chanterelles, העונה עם מלח ופלפל קאיין ולזרוק למעיל. תלוש את הסלט על צלחות. מחממים את רוטב יין הדבש.
חותכים את שדי הברווז לרוחב לפרוסות 1/2 אינץ ' ומסדרים אותם ליד הסלט.
טפטוף את הרוטב מסביב ומגישים.