תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזה ברווז קראנצ'י מצופה שקדים עם סלט Chanterelle. מנה אחת מכילה 645 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא שמן אגוזים, שמן ענבים, שמן אגוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: חזה ברווז מצופה כוסברה, חזה ברווז מצופה פלפל עם רוטב דובדבן, ו חזה עוף מצופה שקדים.
הוראות
1
בסיר קטן, לשלב את יין הדבש עם 1/4 כוס בתוספת 1 כף של הנמל הלבן, דמי-גלייס ומיץ לימון ולהביא לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון עד מופחת 1/3 כוס, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
יציאה לבנה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
לטאטא ב 1 כף של החמאה ואת הדבש ערמון ומתבלים עם מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ערמונים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
4
מחממים מחבת גדולה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את הברווז, העור בצד למטה, ומבשלים על חום מתון עד שהעור הוא זהוב ופריך, 15 דקות; כף את השומן כפי שהוא מצטבר במחבת. עונה את הברווז, ולאחר מכן להפוך את השדיים העור בצד למעלה ומבשלים 7 דקות יותר עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מעבירים את הברווז לסדין אפייה מעוטר, עור כלפי מעלה ומפזרים את השקדים הקצוצים בירדן, לוחצים לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
שקדים ירדן
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
מעבירים את הברווז למרכז התנור ואת המטגן במשך כ 2 דקות, או עד הסוכר הוא caramelized; להפוך את תבנית האפייה לפי הצורך אפילו בראונינג.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
תן השדיים הברווז לנוח לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
9
במחבת בינונית, להמיס את 2 כפות הנותרים של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מוסיפים את chanterelles ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל שלהם התאדה והם משחימים קלות, כ 8 דקות. העונה chanterelles עם מלח ופלפל שחור, להוסיף את שאלוט ומבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פטריות שנטרל
שאלוט, מגורר או טחון
11
בקערה גדולה, לטאטא את האגוז, שמני גפן ואגוזי לוז עם חומץ ואת 1 כף הנותרים של נמל לבן. מוסיפים את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
יציאה לבנה
אגוזי לוז
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
12
מוסיף את frise ו chanterelles, העונה עם מלח ופלפל קאיין ולזרוק למעיל. תלוש את הסלט על צלחות. מחממים את רוטב יין הדבש.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
פטריות שנטרל
מיד
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(צינור גדול)
13
חותכים את שדי הברווז לרוחב לפרוסות 1/2 אינץ ' ומסדרים אותם ליד הסלט.