קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות65
מגזין

חזה ברווז קראנצ'י מצופה שקדים עם סלט Chanterelle

חזה ברווז קראנצ'י מצופה שקדים עם סלט Chanterelle
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזה ברווז קראנצ'י מצופה שקדים עם סלט Chanterelle. מנה אחת מכילה 645 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא שמן אגוזים, שמן ענבים, שמן אגוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: חזה ברווז מצופה כוסברה, חזה ברווז מצופה פלפל עם רוטב דובדבן, ו חזה עוף מצופה שקדים.

הוראות

1
בסיר קטן, לשלב את יין הדבש עם 1/4 כוס בתוספת 1 כף של הנמל הלבן, דמי-גלייס ומיץ לימון ולהביא לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון עד מופחת 1/3 כוס, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
יציאה לבנהיציאה לבנה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
לטאטא ב 1 כף של החמאה ואת הדבש ערמון ומתבלים עם מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ערמוניםערמונים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
4
מחממים מחבת גדולה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את הברווז, העור בצד למטה, ומבשלים על חום מתון עד שהעור הוא זהוב ופריך, 15 דקות; כף את השומן כפי שהוא מצטבר במחבת. עונה את הברווז, ולאחר מכן להפוך את השדיים העור בצד למעלה ומבשלים 7 דקות יותר עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מעבירים את הברווז לסדין אפייה מעוטר, עור כלפי מעלה ומפזרים את השקדים הקצוצים בירדן, לוחצים לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
שקדים ירדןשקדים ירדן
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
מעבירים את הברווז למרכז התנור ואת המטגן במשך כ 2 דקות, או עד הסוכר הוא caramelized; להפוך את תבנית האפייה לפי הצורך אפילו בראונינג.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
תן השדיים הברווז לנוח לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
9
במחבת בינונית, להמיס את 2 כפות הנותרים של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מוסיפים את chanterelles ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל שלהם התאדה והם משחימים קלות, כ 8 דקות. העונה chanterelles עם מלח ופלפל שחור, להוסיף את שאלוט ומבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פטריות שנטרלפטריות שנטרל
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
11
בקערה גדולה, לטאטא את האגוז, שמני גפן ואגוזי לוז עם חומץ ואת 1 כף הנותרים של נמל לבן. מוסיפים את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
יציאה לבנהיציאה לבנה
אגוזי לוזאגוזי לוז
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
12
מוסיף את frise ו chanterelles, העונה עם מלח ופלפל קאיין ולזרוק למעיל. תלוש את הסלט על צלחות. מחממים את רוטב יין הדבש.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
פטריות שנטרלפטריות שנטרל
מידמיד
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(צינור גדול)(צינור גדול)
13
חותכים את שדי הברווז לרוחב לפרוסות 1/2 אינץ ' ומסדרים אותם ליד הסלט.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
14
טפטוף את הרוטב מסביב ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)

מרכיבים

596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשקדים ירדן או דרג'י לבן, קצוץ דקשקדים ירדן או דרג'י לבן, קצוץ דק4ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל קאייןפלפל קאיין227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות chanterelle, פרוס עבה אם גדולפטריות chanterelle, פרוס עבה אם גדול3(חוֹרֶף)ברווז או עגל דמי-גלייס (ראה הערה)ברווז או עגל דמי-גלייס (ראה הערה)936אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שדיים ברווז magret (על כל אחד)שדיים ברווז magret (על כל אחד)227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פריזה, ירוק חיוור עלים לבנים בלבד, קרוע לחתיכותפריזה, ירוק חיוור עלים לבנים בלבד, קרוע לחתיכות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן זרעי ענביםשמן זרעי ענבים1(חוֹרֶף)שמן אגוזיםשמן אגוזים1(יכול להיות או להרחיק)דבש ערמוניםדבש ערמונים2(חוֹרֶף)מיץ לימון טרימיץ לימון טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פטרוזיליה קצוצהפטרוזיליה קצוצה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיציאה לבנהיציאה לבנה4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי1שאלוט, טחוןשאלוט, טחון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חומץ שריחומץ שרי3(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח2(חוֹרֶף)שמן אגוזיםשמן אגוזים1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין דבש (ראה הערה) או יציאה לבנהיין דבש (ראה הערה) או יציאה לבנה