חזה הודו אפוי ברוטב עם אפונה אנגלית מוקרם קומפוט חמוציות
חזה עוף Herbed ברוטב עם אפונה אנגלית מוקרם קומפוט חמוציות דורש בערך 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 1493 קלוריות, 107 גר' של חלבון, ו 78 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %56 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לכם שמן זרעי ענבים, טחון כלספייס, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 94%. מתכונים דומים: חזה הודו אפוי ברוטב עם אפונה אנגלית מוקרם קומפוט חמוציות, חזה הודו חמוציות עם רוטב, ו חזה הודו לבישול איטי עם רוטב חמוציות-בצל.
הוראות
עבור חמוציות: בסיר מעל חום בינוני-גבוה להביא את חמוציות, מיץ תפוזים גרידה, allspice, וסוכר לרתיחה. מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שקליפות האוכמניות מתחילות להתפוצץ, 10 עד 12 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד מעובה הנוזל מופחת.
הסר מהחום והנח בצד להתקרר.
עבור טורקיה: למזג את עשבי תיבול טריים, מלח, ופלפל עם 1 כף שמן לשפשף על שד טורקיה.
מחממים מחבת סאוט גדולה מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים את השארי1 כף שמן. לצרוב את השד טורקיה עד השחמה, להפחית את החום, להעיף את השד, ולהוסיף את ציר העוף כדי למלא את המחבת עד 1/4 אינץ'. מכסים את המחבת ומבשלים עד מבושל דרך, כ 20 דקות.
הסר את טורקיה מהמחבת ולשמור חם.
מניחים את מחבת טורקיה על חום בינוני, מערבבים את הקמח, ומקציפים עד מעורבב היטב.
מוסיף את ציר העוף, קורנית, ומרווה. מבשלים במשך 5 עד 6 דקות עד מעובה. מסננים רוטב למחבת נקייה ומקציפים בחמאה. שמור על חום נמוך כדי להתחמם.
עבור האפונה: להביא סיר של מים מלוחים לרתיחה. מחשיך את האפונה ומנקז אותם.
יוצקים את המים מהמחבת. באותו סיר, להמיס את החמאה על אש בינונית.
מוסיפים את הקמח, המלח והפלפל הלבן ומקציפים יחד עד לקבלת חלקה, 1 עד 2 דקות.
מוסיף את השמנת, להפחית את החום בינוני נמוך, ולאחר מכן להוסיף את הגבינה והאפונה, בישול עד מעובה ואפונה מתרככים, 10 עד 12 דקות.
לתפוחי האדמה: לקלף ולפרוס את תפוחי האדמה על ההטיה.
מחממים את השמן במחבת סאוט על חום גבוה וחום עד כמעט עישון. (חשוב שיהיה לך חום גבוה אז אתה מקבל בראונינג טוב!)
מוסיפים את פרוסות תפוחי האדמה למחבת ומבשלים 3 דקות בצד אחד. הפוך את תפוחי האדמה. מתבלים במלח ופלפל. מערבבים בעירית. כבה את החימום.
עבור ציפוי: צלחת את האפונה מוקרם במרכז הצלחת. פורסים את חזה טורקיה על הטיה ומניחים על גבי האפונה.
רסס את רוטב החמוציות בצד האפונה. כפית את הרוטב על חזה הודו.