חזה הודו בגריל
חזה הודו בגריל עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 61 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך אורגנו, מלח שולחן, זרעי כמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו חזה הודו בגריל, חזה הודו גריל בריח, ו חזה הודו בגריל הדר (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד מלח כשר, הבא 4 מרכיבים, ו 2 qt. מים במיכל גדול, עמוק מזון בטוח או סיר עד הסוכר הוא מומס.
תוסיפי הודו. צ ' יל 8 שעות או לילה, פונה פעם אחת.
מעיל בישול קר באח של גריל עם ספריי בישול, ומניחים על גריל. אור 1 צד של גריל, חימום ל 350 כדי 400 (בינוני-גבוה) חום; השאר בצד השני unlit.
הסר טורקיה ממי מלח. יש לשטוף את טורקיה, לנקז היטב, להתייבש עם מגבות נייר.
מערבבים יחד מלח שולחן ו 5 החומרים הבאים. לשפשף את העור של טורקיה בתערובת.
מניחים טורקיה, צד העור למטה, בצד מואר על הגריל, גריל, ללא מכסה גריל, 4 עד 5 דקות או עד חרוך מעט.
העברה לצד unlit, צד עור למעלה. גריל, מכוסה מכסה גריל, 30 עד 40 דקות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר רושם 16
להחזיר את טורקיה, צד העור למטה, לצד מואר, גריל, מכוסה מכסה גריל, 4 עד 5 דקות או עד העור הוא פריך.
הסר טורקיה מחום; לכסות באופן רופף עם רדיד אלומיניום.
* חזה הודו קפוא, מופשר, ניתן להחליף.