חזה הודו בגריל הדר
חזה הודו בגריל הדר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 80 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 1323 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-40 דקות. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה שטוחה, שיני שום, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: חזה הודו בגריל הדר, חזה הודו בגריל הדר (אור), ו חזה הודו צלוי הדר.
הוראות
בואו חזה הודו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות; לשטוף עם מים קרים, לטפוח טורקיה יבש.
מערבבים יחד פטרוזיליה, הבא 4 מרכיבים, ו 1 כפית. מלח. לשחרר ולהרים את העור מטורקיה ללא ניתוק לחלוטין העור, ולשפשף תערובת פטרוזיליה מתחת לעור. תחליף עור.
מפזרים חלל עם 1/2 כפית. מלח; לשפשף לתוך חלל.
מפזרים הנותרים 1/2 כפית. מלח על העור; לשפשף לתוך העור.
אור 1 צד של גריל, חימום ל 350 כדי 400 (בינוני-גבוה) חום; השאר בצד השני unlit.
מניחים את טורקיה מעל צד מואר, וגריל, ללא מכסה גריל, 4 דקות בכל צד או עד חום זהוב.
העבר את טורקיה לצד unlit, ואת הגריל, מכוסה מכסה גריל, 2 עד 2 1/2 שעות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך חלק עבה רושמת 16
הסר מהחום, ולתת לעמוד 30 דקות לפני חיתוך.