חזה הודו בגריל עם דבש-זיגוג תפוח
חזה הודו בגריל עם זיגוג דבש-תפוח הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 217 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חמאת תפוחים, חרדל דיז'ון, דבש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. מתכונים דומים: דבש-תפוח טורקיה שד, חזה הודו חרדל דבש בגריל, ו דבש בגריל-דיז'ון בריין חזה הודו.
הוראות
גז חום או גריל פחם לבישול עקיף לפי הוראות היצרן. בקערה קטנה, לשלב את כל החומרים למעט חזה טורקיה; להתמזג היטב.
כאשר הגריל מחומם, מתלה גריל שמן בזהירות.
מניחים חזה הודו על הגריל ישירות על מחבת טפטוף. הכנס מדחום בשר לתוך החלק העבה ביותר של השד.
מברשת הודו עם תערובת חמאת תפוחים. לכסות גריל; לבשל 1 עד 1 1/2 שעות או עד רושמים מדחום 77°. ומיצים לרוץ ברור כאשר פירסינג עם מזלג, צחצוח חזה הודו מדי פעם עם תערובת חמאת תפוחים.
בואו לעמוד 15 דקות לפני חיתוך. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.