קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות28
מגזין

חזה הודו מגולגל עם עשבי תיבול ואגוזי מלך

חזה הודו מגולגל עם עשבי תיבול ואגוזי מלך
חזה הודו מגולגל עם עשבי תיבול ואגוזי מלך נטול גלוטן, וראשוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 357 קלוריות, 46 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם עלי פטרוזיליה עלים שטוחים, עלי רוזמרין, חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו -20 דקות. נסו פטריות & מרווה התגלגל חזה הודו, חזה הודו מגולגל עם מילוי נקניק-פקאן, ו התגלגל ממולא חזה הודו & שמנת רוטב בזיליקום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקם את מתלה התנור במרכז התנור ומחמם מראש ל -400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
דופק את הפטרוזיליה, התרד, חמאת מקל 1, פרמזן, אגוזי מלך, רוזמרין, טימין, שום, 1/2 כפית מלח ופלפל לפי הטעם במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
הניחו את ההודו, בצד העור כלפי מטה, על משטח עבודה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4
מפזרים 1/2 כפית מלח ומעט פלפל; מורחים את תערובת העשבים על ההודו. מקפלים את הקצה, אם שלם, למרכז, ומגלגלים את השד לגליל אחיד. הכניסו את הקצוות כדי למנוע מהם לבשל יתר על המידה. קושרים את הגליל עם חוט מטבח במרווחים של כ -1 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
5
מניחים את הגליל על תבנית מרופדת בנייר כסף, מברישים בחמאה המומסת ומפזרים מלח ופלפל. צולים במשך 25 דקות, ואז מורידים את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות צלזיוס ומבשלים עד שמדחום קריאה מיידית המוחדר לחלק העבה ביותר של הודו רושם 150 עד 160 מעלות פרנהייט, כ -55 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
תנו לנוח 25 דקות לפני החיתוך.
7
מוציאים את החוט ופורסים את ההודו. מסדרים על מגש ומזלפים עם מיצי התבנית.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מגישים.
9
מקם את מתלה התנור במרכז התנור ומחמם מראש ל -400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
דופק את הפטרוזיליה, התרד, חמאת מקל 1, פרמזן, אגוזי מלך, רוזמרין, טימין, שום, 1/2 כפית מלח ופלפל לפי הטעם במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
11
הניחו את ההודו, בצד העור כלפי מטה, על משטח עבודה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
12
מפזרים 1/2 כפית מלח ומעט פלפל; מורחים את תערובת העשבים על ההודו. מקפלים את הקצה, אם שלם, למרכז, ומגלגלים את השד לגליל אחיד. הכניסו את הקצוות כדי למנוע מהם לבשל יתר על המידה. קושרים את הגליל עם חוט מטבח במרווחים של כ -1 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
13
מניחים את הגליל על תבנית מרופדת בנייר כסף, מברישים בחמאה המומסת ומפזרים מלח ופלפל. צולים במשך 25 דקות, ואז מורידים את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות צלזיוס ומבשלים עד שמדחום קריאה מיידית המוחדר לחלק העבה ביותר של הודו רושם 150 עד 160 מעלות פרנהייט, כ -55 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
תנו לנוח 25 דקות לפני החיתוך.
15
מוציאים את החוט ופורסים את ההודו. מסדרים על מגש ומזלפים עם מיצי התבנית.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
16
מגישים.