חזה הודו מגולגל עם עשבי תיבול ואגוזי מלך
חזה הודו מגולגל עם עשבי תיבול ואגוזי מלך נטול גלוטן, וראשוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 357 קלוריות, 46 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם עלי פטרוזיליה עלים שטוחים, עלי רוזמרין, חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו -20 דקות. נסו פטריות & מרווה התגלגל חזה הודו, חזה הודו מגולגל עם מילוי נקניק-פקאן, ו התגלגל ממולא חזה הודו & שמנת רוטב בזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
מקם את מתלה התנור במרכז התנור ומחמם מראש ל -400 מעלות צלזיוס.
דופק את הפטרוזיליה, התרד, חמאת מקל 1, פרמזן, אגוזי מלך, רוזמרין, טימין, שום, 1/2 כפית מלח ופלפל לפי הטעם במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה.
הניחו את ההודו, בצד העור כלפי מטה, על משטח עבודה.
מפזרים 1/2 כפית מלח ומעט פלפל; מורחים את תערובת העשבים על ההודו. מקפלים את הקצה, אם שלם, למרכז, ומגלגלים את השד לגליל אחיד. הכניסו את הקצוות כדי למנוע מהם לבשל יתר על המידה. קושרים את הגליל עם חוט מטבח במרווחים של כ -1 1/2 אינץ'.
מניחים את הגליל על תבנית מרופדת בנייר כסף, מברישים בחמאה המומסת ומפזרים מלח ופלפל. צולים במשך 25 דקות, ואז מורידים את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות צלזיוס ומבשלים עד שמדחום קריאה מיידית המוחדר לחלק העבה ביותר של הודו רושם 150 עד 160 מעלות פרנהייט, כ -55 דקות.
תנו לנוח 25 דקות לפני החיתוך.
מוציאים את החוט ופורסים את ההודו. מסדרים על מגש ומזלפים עם מיצי התבנית.
מקם את מתלה התנור במרכז התנור ומחמם מראש ל -400 מעלות צלזיוס.
דופק את הפטרוזיליה, התרד, חמאת מקל 1, פרמזן, אגוזי מלך, רוזמרין, טימין, שום, 1/2 כפית מלח ופלפל לפי הטעם במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה.
הניחו את ההודו, בצד העור כלפי מטה, על משטח עבודה.
מפזרים 1/2 כפית מלח ומעט פלפל; מורחים את תערובת העשבים על ההודו. מקפלים את הקצה, אם שלם, למרכז, ומגלגלים את השד לגליל אחיד. הכניסו את הקצוות כדי למנוע מהם לבשל יתר על המידה. קושרים את הגליל עם חוט מטבח במרווחים של כ -1 1/2 אינץ'.
מניחים את הגליל על תבנית מרופדת בנייר כסף, מברישים בחמאה המומסת ומפזרים מלח ופלפל. צולים במשך 25 דקות, ואז מורידים את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות צלזיוס ומבשלים עד שמדחום קריאה מיידית המוחדר לחלק העבה ביותר של הודו רושם 150 עד 160 מעלות פרנהייט, כ -55 דקות.
תנו לנוח 25 דקות לפני החיתוך.
מוציאים את החוט ופורסים את ההודו. מסדרים על מגש ומזלפים עם מיצי התבנית.