קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות28
מגזין

חזה הודו מגולגל עם עשבי תיבול ואגוזי מלך

חזה הודו מגולגל עם עשבי תיבול ואגוזי מלך
חזה הודו מגולגל עם עשבי תיבול ואגוזי מלך נטול גלוטן, וראשוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 357 קלוריות, 46 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם עלי פטרוזיליה עלים שטוחים, עלי רוזמרין, חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו -20 דקות. נסו פטריות & מרווה התגלגל חזה הודו, חזה הודו מגולגל עם מילוי נקניק-פקאן, ו התגלגל ממולא חזה הודו & שמנת רוטב בזיליקום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקם את מתלה התנור במרכז התנור ומחמם מראש ל -400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
6 כפות טפנד זיתים מוכן6 כפות טפנד זיתים מוכן
2
דופק את הפטרוזיליה, התרד, חמאת מקל 1, פרמזן, אגוזי מלך, רוזמרין, טימין, שום, 1/2 כפית מלח ופלפל לפי הטעם במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
3 לפתות קטנות, קלופות ופרוסות לעובי 1/8 אינץ'3 לפתות קטנות, קלופות ופרוסות לעובי 1/8 אינץ'
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
הניחו את ההודו, בצד העור כלפי מטה, על משטח עבודה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4
מפזרים 1/2 כפית מלח ומעט פלפל; מורחים את תערובת העשבים על ההודו. מקפלים את הקצה, אם שלם, למרכז, ומגלגלים את השד לגליל אחיד. הכניסו את הקצוות כדי למנוע מהם לבשל יתר על המידה. קושרים את הגליל עם חוט מטבח במרווחים של כ -1 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פלפל ארבולפלפל ארבול
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
5
מניחים את הגליל על תבנית מרופדת בנייר כסף, מברישים בחמאה המומסת ומפזרים מלח ופלפל. צולים במשך 25 דקות, ואז מורידים את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות צלזיוס ומבשלים עד שמדחום קריאה מיידית המוחדר לחלק העבה ביותר של הודו רושם 150 עד 160 מעלות פרנהייט, כ -55 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
3 לפתות קטנות, קלופות ופרוסות לעובי 1/8 אינץ'3 לפתות קטנות, קלופות ופרוסות לעובי 1/8 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
6 כפות טפנד זיתים מוכן6 כפות טפנד זיתים מוכן
6
תנו לנוח 25 דקות לפני החיתוך.
7
מוציאים את החוט ופורסים את ההודו. מסדרים על מגש ומזלפים עם מיצי התבנית.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
מגישים.
9
מקם את מתלה התנור במרכז התנור ומחמם מראש ל -400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
6 כפות טפנד זיתים מוכן6 כפות טפנד זיתים מוכן
10
דופק את הפטרוזיליה, התרד, חמאת מקל 1, פרמזן, אגוזי מלך, רוזמרין, טימין, שום, 1/2 כפית מלח ופלפל לפי הטעם במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
3 לפתות קטנות, קלופות ופרוסות לעובי 1/8 אינץ'3 לפתות קטנות, קלופות ופרוסות לעובי 1/8 אינץ'
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
11
הניחו את ההודו, בצד העור כלפי מטה, על משטח עבודה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
12
מפזרים 1/2 כפית מלח ומעט פלפל; מורחים את תערובת העשבים על ההודו. מקפלים את הקצה, אם שלם, למרכז, ומגלגלים את השד לגליל אחיד. הכניסו את הקצוות כדי למנוע מהם לבשל יתר על המידה. קושרים את הגליל עם חוט מטבח במרווחים של כ -1 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פלפל ארבולפלפל ארבול
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
13
מניחים את הגליל על תבנית מרופדת בנייר כסף, מברישים בחמאה המומסת ומפזרים מלח ופלפל. צולים במשך 25 דקות, ואז מורידים את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות צלזיוס ומבשלים עד שמדחום קריאה מיידית המוחדר לחלק העבה ביותר של הודו רושם 150 עד 160 מעלות פרנהייט, כ -55 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
3 לפתות קטנות, קלופות ופרוסות לעובי 1/8 אינץ'3 לפתות קטנות, קלופות ופרוסות לעובי 1/8 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
6 כפות טפנד זיתים מוכן6 כפות טפנד זיתים מוכן
14
תנו לנוח 25 דקות לפני החיתוך.
15
מוציאים את החוט ופורסים את ההודו. מסדרים על מגש ומזלפים עם מיצי התבנית.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
16
מגישים.