חזה הודו מזוגג מנגו
חזה הודו מזוגג מנגו הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 677 קלוריות, 86 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. אם יש לך חזה הודו, מים, עלי נענע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חזה הודו מזוגג מנגו, חזה הודו מזוגג חמוציות, ו חזה הודו עם זיגוג חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
להדליק גריל או לחמם מחבת גריל. הגדר את צד עור טורקיה למטה על משטח עבודה. עם הסכין במקביל משטח העבודה, לחתוך את השד, משאיר 1 אינץ ' של בשר מחובר בצד אחד, ואז לפתוח אותו כמו ספר; המטרה היא לקבל בשר כי הוא אפילו עובי. מתבלים במלח ופלפל. גריל תרנגול הודו על חום מתון, הופך פעם אחת, עד העור הוא פריך ואת הבשר הוא רק מבושל דרך, על 25 דקות.
בינתיים, מיקרוגל 1 כוס של צ ' אטני מנגו עד שהוא נמס מעט, על 1 דקה; לגרד לתוך מעבד מזון מחית עד חלקה.
להעביר את צ ' אטני מחית לקערה. באותו מעבד מזון, מחית את chutney הנותרים עם כוסברה, מנטה, מים ושמן עד חלקה; העונה עם מלח ופלפל.
לאחר ההודו הוא רק מבושל דרך, מברשת אותו עם צ ' אטני pureed רגיל גריל, מפנה פעם אחת, עד chutney יוצר זיגוג דביק, על 2 דקות לכל צד.
להעביר את טורקיה ללוח חיתוך, לכסות בנייר כסף ולתת לנוח במשך 10 דקות. לגלף את ההודו ולהגיש עם רוטב צ ' אטני-מנטה וכוסברה.