קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות18
מגזין

חזה הודו מזוגג משמש

חזה הודו מזוגג משמש
חזה הודו מזוגג משמש עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 211 קלוריות, 41 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מתכון זה מ טעם הבית דורש שימורי משמש, מרק עוף, זנגביל ושיני שום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הזהב משמש-מזוגג חזה הודו, בישול איטי משמש בלסמי מזוגג חזה הודו, ו חזה הודו עם זיגוג משמש.

הוראות

1
בעזרת האצבעות, שחרר בזהירות את העור מחזה הודו. בעזרת סכין חדה חותכים עשרה 2 אינץ'.- חריצים ארוכים בבשר מתחת לעור; הכנס פרוסת שן שום ופרוסת ג ' ינג ' ר לכל חריץ.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
מניחים הודו בקערה גדולה; יוצקים 1/4 כוס יין מתחת לעור. לאבטח את העור התחתון של השד עם קיסמים.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
יוצקים את היין שנותר על הודו. מכסים ומכניסים למקרר למשך 6 שעות או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
בקערה קטנה שלבו את השימורים, החרדל ורוטב הסויה; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מסננים וזורקים את המרינדה; מניחים הודו על מתלה בתבנית צלייה מרופדת בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
6
אופים בחום של 325 מעלות למשך 2 עד 2-1/2 שעות או עד שמדחום קורא 170 מעלות, מתבשל בתערובת משמש כל 30 דקות (מכסים באופן רופף בנייר כסף אם הודו משחים מהר מדי). מכסים ומניחים לעמוד 15 דקות לפני הגילוף.
מרכיבים שתצטרך
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®