חזה הודו מייפל-ברקים עם רוטב פאן פטריות
חזה הודו מייפל עם בריח עם רוטב פאן פטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 593 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם סוכר חום, קמח, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו חזה הודו צלוי עם מייפל-רוטב ווסטרשייר ופרי ואורז אגוזים פילאף, חזה הודו בריח עם רוטב לימון ופטרוזיליה, ו הודו מייפל בריין עם רוטב שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 8 מרכיבים בתנור הולנדי גדול. מביאים לרתיחה, ערבוב כדי לפזר סוכר ומלח. מגניב לגמרי.
מוסיפים את טורקיה למי מלח; מכסים ומקררים 4 שעות.
הסר טורקיה ממי מלח; להשליך מלח. יש לשטוף את טורקיה; להתייבש טפיחה. לשחרר את העור מן השד על ידי החדרת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר. לשפשף 1/2 כפית פלפל טחון תחת עור משוחרר.
מניחים על מחבת צלייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים הודו ב 400 במשך 45 דקות או עד רשם מדחום 16
הסר מהתנור; לכסות באופן רופף עם נייר.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף שאלוט; saut 1 דקה.
להוסיף פטריות; לטגן 6 דקות או עד השחמה קלה.
מוסיפים מרק; מביאים לרתיחה, ומבשלים עד מופחת 2 כוסות (כ 20 דקות).
מערבבים קמח 2 כפות מים בקערה קטנה; מערבבים עם מקצף. מערבבים תערובת קמח לתוך תערובת פטריות; מבשלים 3 דקות או עד מעט מעובה, ערבוב לעתים קרובות עם מקצף.
הסר מהחום; מערבבים בחמאה, 1 כף בכל פעם. מערבבים פטרוזיליה הנותרים 1/2 כפית פלפל טחון.
מגישים רוטב עם חזה הודו פרוס.