חזה הודו מלוח עם חמוציות
צריך מנה עיקרית ידידותית ללא גלוטן ופודמפה? חזה הודו מלוח עם ג'וס חמוציות יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 21 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל של 225 קלוריות. גשו לסופר וקנו חזה הודו, מלח ופלפל, תרכיז מיץ חמוציות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מזוקק מחיטה מלאה כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון 29%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: חזה הודו מלוח עם חמוציות, הטוב ביותר מלוחים חזה הודו, ו חזה הודו מלוח.
הוראות
בקערה או בתבנית גדולה (לפחות 8 קראט.), שלבו 4 ליטר מים, מלח כשר ו -3 / 4 כוס סוכר. מערבבים עד להמסת מלח וסוכר. יש לשטוף את הודו ולקצץ את הגב, הצלעות, בשר הכנף ועור הצוואר העודף אם הוא מחובר. השקיעו הודו במי מלח, מכסים ומצננים, והפכו הודו מדי פעם, לפחות 12 שעות או עד 24 (ראו הערות).
הרם הודו ממלח, שטוף היטב וייבש; השלך מלח. הגדר הודו, עור למעלה, על מתלה בתבנית צלייה בגודל 10 על 15 אינץ'.
אופים בתנור רגיל 375 או הסעה עד מדחום מוכנס דרך החלק העבה ביותר של השד עד העצם רושם 160, 1 1/4 עד 1 1/2 שעות.
בינתיים שמים את יתרת 1/4 כוס הסוכר במחבת בגודל 8 עד 10 אינץ ' על אש גבוהה; לנער את התבנית לעיתים קרובות עד שהסוכר בצבע ענבר, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים 3/4 כוס מרק ואת תרכיז החמוציות; מערבבים על אש בינונית-גבוהה עד לקבלת תערובת אחידה, 1 עד 2 דקות.
העבירו הודו לפלטה או ללוח; תנו לנוח במקום חמים כ -10 דקות.
מוסיפים את מרק 3/4 הכוס שנותר לתבנית הצלייה ומערבבים לחתיכות משחימות בחינם.
יוצקים טפטופים דרך מסננת דקה לתערובת חמוציות.
מוסיפים את כל המיצים שנצברו על מגש מטורקיה. מערבבים על אש גבוהה עד לרתיחה.
מסירים מהאש ומדליקים וזורקים כל שומן.
מוסיפים מיץ לימון ומלח ופלפל לפי הטעם.
פורסים הודו ומגישים עם מיצי מחבת חמוציות להוסיף לפי הטעם.