חזה הודו ממולא בצ'וריסו עם גריסים מקסיקניים
חזה הודו ממולא בצ'וריסו עם גריסים מקסיקניים עשוי להיות בדיוק המתכון המקסיקני שאתה מחפש. , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן זה מכיל 498 קלוריות , 57 גרם חלבון ו -20 גרם שומן למנה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-45 דקות . אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. אם יש לכם פלפל, פטרוזיליה, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 49% . מתכונים דומים: חזה הודו ממולא פירות ללא גלוטן עם רוטב היביסקוס , חזה הודו בגריל עם מלית קרמיני קראמיני-תפוח , וצ'וריסו הודו ותפוחי אדמה .
הוראות
מכסים את הודו בניילון; לשטח ל-1/2 אינץ'. עוֹבִי.
מורחים צ'וריסו על תרנגול הודו עד למרחק של 1 אינץ' מהקצוות.
רול אפ בסגנון ג'לי רול, החל בצד קצר; קשירה עם חוט מטבח.
מפזרים 1/2 כפית מלח ו-1/2 כפית פלפל. במחבת גדולה חסינת תנור, חום הודו מכל הצדדים.
אופים ב-350 מעלות למשך 1-1/4 עד 1-1/2 שעות או עד שמדחום קורא 170 מעלות. מכסים ומניחים לעמוד 10 דקות לפני שפורסים.
בסיר גדול מביאים לרתיחה את המים, החלב ושאר המלח. מערבבים לאט פנימה גריסים. להפחית את החום; מבשלים ומערבבים במשך 5-7 דקות או עד שמסמיך. מערבבים פנימה את הצ'ילי, הגבינה והפלפל הנותר.
מפזרים פטרוזיליה אם רוצים.