קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות11
מגזין

חזה הודו ממולא נקניק איטלקי Marsala-חמוציות ספוגות

חזה הודו ממולא נקניק איטלקי Marsala-חמוציות ספוגות
חזה הודו ממולא בנקניק איטלקי ואוכמניות ספוגות מרסלה עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 519 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 45 דקות. אם יש לך שמן זית, נקניקיות, מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו חזה הודו ממולא נקניק איטלקי Marsala-חמוציות ספוגות, חזה הודו לבישול איטי ממולא באורז פראי וחמוציות, ו כרוב-נקניקיות-חזה הודו ממולא (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את החמוציות ואת Marsala לתוך סיר קטן ולהביא לרתיחה, ואז לקחת את החום ולהשאיר לצד אחד.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מכניסים את השמן למחבת גדולה או למחבת כבדה דומה, ומטגנים את השאלוט במשך דקה בערך, ואז מוסיפים את התבלינים ומרווה קצוצה, הופכים אותם בצלצלים הרכים.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
לסחוט את בשר הנקניק מתוך עורו, להוסיף למחבת, לשבור אותו-באמצעות מזלג עץ ומרית להקל-הפיכת אותו במחבת החמה עד שהוא מאבד את הרקמות שלה. זה ייקח בערך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניק חזיר טחוןנקניק חזיר טחון
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
קח את המחבת את החום ולהפוך את התוכן לקערה גדולה, ערבוב ב חמוציות רווי וכל Marsala נצמד אליהם, ולהשאיר להתקרר. אתה יכול לכסות עם ניילון לעטוף ולשים במקרר עד 2 ימים בשלב זה. כאשר אתה מוכן למלא את השד טורקיה, לקחת את הקערה של בשר נקניק מהמקרר.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
נקניק חזיר טחוןנקניק חזיר טחון
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מחממים התנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
לחשוף את הקערה של בשר נקניק, להוסיף את הביצים, פרמזן, פירורי לחם ו-אני משתמש בידיים שלי בשביל זה-לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
נקניק חזיר טחוןנקניק חזיר טחון
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
הניחו את כריך ההודו לפניכם. זה באמת נראה כמו פרפר, אם כי יש להודות אחד בשרני.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
8
מורחים את המילוי החוצה הראשון בחלל הקל במרכז הפרפר ולאחר מכן החוצה על הכנפיים אם כי לא הולך ממש עד הקצה (או זה יהיה squidge החוצה בעת הבישול) אבל באופן שווה ככל האפשר על כל המפרק.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
9
בזהירות, בתנועה אחת מהירה אך יציבה, לקפל אחד " כנף " על פני השני כדי לסגור את המפרק, ולאחר מכן לשבת טורקיה במחבת צלייה גדולה, עצם השד (או איפה עצם השד יהיה) על גבי כפי שהוא ייראה היה זה כל הציפור, עם קצת יותר pointier רחוק ממך. חוט 2 שיפודים דרך הבסיס-כלומר, החלק הרחב ביותר שקרוב לך—כדי לשמור אותו סגור, ולמרוח אותו בכל רחבי עם ברווז או שומן אווז.
מרכיבים שתצטרך
שומן אווזשומן אווז
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
10
צולים את שד ההודו במשך 2-2 1/2 שעות, ואז לבדוק את זה מבושל עם טורקיה או מדחום בשר. כאשר מבושל, זה צריך לקרוא 74° במרכז. (אם אתה משאיר אותו לנוח, כפי שאתה צריך, או להתקרר, אתה יכול להוציא אותו ב160—זה ישמור על החום ולהמשיך לבשל לזמן קצר לאחר מחוץ לתנור.)
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
לכופף את השרירים שלך, ואז להרים על קרש חיתוך, ולהשאיר לנוח לפחות 20 דקות. או לעזוב כדי להתקרר אם אתה אוכל אותו כחלק ממזנון בישול מראש.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
12
חותכים את כל המפרק לפרוסות רחבות לאורך; הם יצטרכו להיות די עבה, לפחות 1/2 אינץ', אולי 1 אינץ', כדי לשמור על המילוי שלם בתוך הפרוסה.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
13
כשאתם מניחים אותו על השולחן או על המזנון, מנקדים סביבו את התבלינים לבחירתכם: אני חוזר לחג המולד באיטליה כאן על ידי הצבת סיר ראוותני להפליא או שניים של מוסטרדה די קרמונה איטלקית על השולחן לצד: זוהי שמורת חמה ומתוקה של פירות חייבים מסוכרים כי טעים להפליא וטעים הן חגיגיים ומדהימים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
14
© 2013 Clarkson PotterNIGELLA LAWSON הוא מחבר רבי המכר של שמונה ספרים, ביניהם Nigella Kitchen, Nigella Express, ו-Nigella Bites, אשר יחד עם תוכניות הטלוויזיה שלה בערוץ Food ואפליקציות האייפון שלה הפכו אותה לשם בית ברחבי העולם. היא גם תורמת לספרות האיטלקית של אוקספורד. נייג ' לה גרה בלונדון עם משפחתה.