קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות11
מגזין

חזה הודו ממולא נקניק איטלקי Marsala-חמוציות ספוגות

חזה הודו ממולא נקניק איטלקי Marsala-חמוציות ספוגות
חזה הודו ממולא בנקניק איטלקי ואוכמניות ספוגות מרסלה עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 519 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 45 דקות. אם יש לך שמן זית, נקניקיות, מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו חזה הודו ממולא נקניק איטלקי Marsala-חמוציות ספוגות, חזה הודו לבישול איטי ממולא באורז פראי וחמוציות, ו כרוב-נקניקיות-חזה הודו ממולא (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את החמוציות ואת Marsala לתוך סיר קטן ולהביא לרתיחה, ואז לקחת את החום ולהשאיר לצד אחד.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
1/2 כוס שמנת מתוקה, ועוד 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת1/2 כוס שמנת מתוקה, ועוד 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מכניסים את השמן למחבת גדולה או למחבת כבדה דומה, ומטגנים את השאלוט במשך דקה בערך, ואז מוסיפים את התבלינים ומרווה קצוצה, הופכים אותם בצלצלים הרכים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
לסחוט את בשר הנקניק מתוך עורו, להוסיף למחבת, לשבור אותו-באמצעות מזלג עץ ומרית להקל-הפיכת אותו במחבת החמה עד שהוא מאבד את הרקמות שלה. זה ייקח בערך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניק חזיר טחוןנקניק חזיר טחון
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
קח את המחבת את החום ולהפוך את התוכן לקערה גדולה, ערבוב ב חמוציות רווי וכל Marsala נצמד אליהם, ולהשאיר להתקרר. אתה יכול לכסות עם ניילון לעטוף ולשים במקרר עד 2 ימים בשלב זה. כאשר אתה מוכן למלא את השד טורקיה, לקחת את הקערה של בשר נקניק מהמקרר.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
נקניק חזיר טחוןנקניק חזיר טחון
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
1/2 כוס שמנת מתוקה, ועוד 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת1/2 כוס שמנת מתוקה, ועוד 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מחממים התנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
לחשוף את הקערה של בשר נקניק, להוסיף את הביצים, פרמזן, פירורי לחם ו-אני משתמש בידיים שלי בשביל זה-לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
נקניק חזיר טחוןנקניק חזיר טחון
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
הניחו את כריך ההודו לפניכם. זה באמת נראה כמו פרפר, אם כי יש להודות אחד בשרני.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
8
מורחים את המילוי החוצה הראשון בחלל הקל במרכז הפרפר ולאחר מכן החוצה על הכנפיים אם כי לא הולך ממש עד הקצה (או זה יהיה squidge החוצה בעת הבישול) אבל באופן שווה ככל האפשר על כל המפרק.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
9
בזהירות, בתנועה אחת מהירה אך יציבה, לקפל אחד " כנף " על פני השני כדי לסגור את המפרק, ולאחר מכן לשבת טורקיה במחבת צלייה גדולה, עצם השד (או איפה עצם השד יהיה) על גבי כפי שהוא ייראה היה זה כל הציפור, עם קצת יותר pointier רחוק ממך. חוט 2 שיפודים דרך הבסיס-כלומר, החלק הרחב ביותר שקרוב לך—כדי לשמור אותו סגור, ולמרוח אותו בכל רחבי עם ברווז או שומן אווז.
מרכיבים שתצטרך
שומן אווזשומן אווז
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
10
צולים את שד ההודו במשך 2-2 1/2 שעות, ואז לבדוק את זה מבושל עם טורקיה או מדחום בשר. כאשר מבושל, זה צריך לקרוא 74° במרכז. (אם אתה משאיר אותו לנוח, כפי שאתה צריך, או להתקרר, אתה יכול להוציא אותו ב160—זה ישמור על החום ולהמשיך לבשל לזמן קצר לאחר מחוץ לתנור.)
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
לכופף את השרירים שלך, ואז להרים על קרש חיתוך, ולהשאיר לנוח לפחות 20 דקות. או לעזוב כדי להתקרר אם אתה אוכל אותו כחלק ממזנון בישול מראש.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
12
חותכים את כל המפרק לפרוסות רחבות לאורך; הם יצטרכו להיות די עבה, לפחות 1/2 אינץ', אולי 1 אינץ', כדי לשמור על המילוי שלם בתוך הפרוסה.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
13
כשאתם מניחים אותו על השולחן או על המזנון, מנקדים סביבו את התבלינים לבחירתכם: אני חוזר לחג המולד באיטליה כאן על ידי הצבת סיר ראוותני להפליא או שניים של מוסטרדה די קרמונה איטלקית על השולחן לצד: זוהי שמורת חמה ומתוקה של פירות חייבים מסוכרים כי טעים להפליא וטעים הן חגיגיים ומדהימים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
14
© 2013 Clarkson PotterNIGELLA LAWSON הוא מחבר רבי המכר של שמונה ספרים, ביניהם Nigella Kitchen, Nigella Express, ו-Nigella Bites, אשר יחד עם תוכניות הטלוויזיה שלה בערוץ Food ואפליקציות האייפון שלה הפכו אותה לשם בית ברחבי העולם. היא גם תורמת לספרות האיטלקית של אוקספורד. נייג ' לה גרה בלונדון עם משפחתה.