חזה הודו מעושן
חזה הודו מעושן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 389 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבעולי רוזמרין, נורת שום, גבעולי טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו 5 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו חזה הודו מעושן, חזה הודו מעושן, ו חזה הודו מעושן מתובל בצ'ילי (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיידר הבא 7 מרכיבים לרתיחה בסיר גדול או 8-qt. תנור הולנדי מעל חום בינוני-גבוה; להפחית את החום בינוני, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 5 דקות.
הסר מהחום. מערבבים בקרח. מגניב לחלוטין (1 שעה).
מניחים את טורקיה במי מלח; מכסים ומקררים 5 עד 12 שעות.
הכן מעשן על פי הוראות היצרן, מביא טמפרטורה פנימית ל 225 ל 250; לשמור על טמפרטורה 15 ל 20 דקות.
הסר את טורקיה ממי מלח, להתייבש עם מגבות נייר. עשן טורקיה, שמירה על טמפרטורה בתוך מעשן בין 225 ו 250, במשך 3 1/2 עד 4 שעות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך רשם חלק עבה 16
הסר את טורקיה, לכסות באופן רופף עם רדיד אלומיניום, ולתת לעמוד 10 עד 15 דקות לפני חיתוך.