חזה הודו נרפא מסוכר ותבלינים
סוכר ותבלינים חזה הודו נרפא דורש סביב 10 שעות ו -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 477 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם אבקת בצל, allspice הקרקע, אבקת שוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. נסו טורקיה תבלין נרפא, תרנגול הודו מגואל בסוכר חום עם תפוחים-רוטב בורבון, ו הודו משומר בסוכר חום עם פטריות בר-רוטב שאלוט (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים סוכר חום בהיר ו-5 המרכיבים הבאים. לשפשף תערובת על חזה טורקיה; כיסוי וצינה 8 שעות.
בואו חזה הודו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
מניחים חזה הודו על מתלה במחבת צלייה, צד השד למעלה.
יוצקים מרק עוף בתחתית מחבת. מכסים את טורקיה בחופשיות בנייר אלומיניום.
אופים ב 350 במשך 1 שעה ו 45 דקות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך רשם חלק עבה 17
העבר טורקיה מגש, ולתת לעמוד 15 דקות לפני חיתוך.