חזה הודו עטוף בבייקון עם מילוי לחם תירס
חזה הודו עטוף בבייקון עם מלית לחם תירס יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. במנה עיקרית זו יש 817 קלוריות, 64 גרם חלבון ו 52 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך חום גריל, סלרי, תפוח סבתא סמית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. מתכונים דומים: חזה הודו עטוף בבייקון עם מילוי אורז בר שמנת, חזה הודו עטוף בפנצ'טה עם מילוי לימון ואורן, ו שום הרב בייקון עטוף חזה הודו.
הוראות
מערבבים מים, מלח וסוכר בקערה גדולה ומקציפים להתמוסס. לטבול חזה הודו במי מלח ולמקם במקרר במשך 1 שעה.
כדי להפוך את המילוי: בעוד טורקיה הוא brining, להמיס חמאה במחבת בינונית על חום בינוני. כאשר הקצף שוכך, להוסיף נקניק ומבשלים עד השחמה, על 5 דקות.
מוסיפים בצל, סלרי ותפוח ומבשלים עד שהתרככו, כ -5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם.
מניחים תערובת נקניק בקערה גדולה יחד עם לחם תירס, ציר עוף, מרווה, 1 כפית מלח ופלפל שחור.
ליצור מארג בייקון על ידי הנחת רצועה 6 של בייקון החוצה אופקית זה לצד זה. שלב 6 חתיכות יותר של בייקון אנכית עם בייקון אופקי, כפי שהיית עושה פאי סריג העליון. חזור עם 12 פרוסות בייקון שנותרו לעשות מארג שני.
הסר חזה הודו ממי מלח להתייבש עם מגבות נייר. חזה תרנגול הודו פרפר פתוח להלום החוצה לריבוע של עובי אפילו.
הנח כל שד על מארג בייקון אחד.
מורחים חצי מהמילוי בעובי אחיד על כל אחד מהשדיים, ומשאירים על קצה 1/2 אינץ ' ללא מלית.
להתגלגל בחוזקה לתוך גליל עם בייקון בצד החיצוני. לעטוף טורקיה לחמניות בחוזקה בניילון נצמד ומניחים במקרר להתקשות, על 1 שעה עד לילה.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומסדרים את הגחלים בצד אחד של באח הפחם. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
מניחים לחמניות הודו בצד מגניב של גריל, כיסוי, ומבשלים עד מדחום קריאה מיידית קורא 150°f מעלות כאשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של טורקיה. אם בייקון לא צבע או טחון מספיק, במהירות לצרוב על הצד החם של גריל עד doneness הרצוי.
הסר מן הגריל ולתת מנוחה במשך 15 דקות.
חותכים את טורקיה לפרוסות 3/4 אינץ ' ומגישים מיד.