חזה הודו עטוף בפנצ'טה עם מילוי לימון ואורן
מתכונים דומים: חזה הודו עטוף בבייקון עם מילוי לחם תירס, חזה הודו עטוף בבייקון עם מילוי אורז בר שמנת, ו טורקיה יוונית מסורתית עם ערמון ומילוי אגוז.
הוראות
מחממים את החמאה והשמן במחבת גדולה, ואז מרככים את הבצל ללא צביעה במשך 10 דקות. עצה לקערה.
מוסיפים את הפנצ ' טה או בייקון למחבת, ומטגנים במשך 5 דקות עד הזהב, ולאחר מכן מוסיפים את צנוברים, שום, מרווה וגרידת לימון. מטגנים במשך 1 דקות יותר עד ריחני והצנוברים מתחילים חום. מערבבים את הפטרוזיליה הקצוצה. עצה לתוך הקערה עם הבצל, ואז להיקשר עם פירורים, ביצה ותיבול.
חמאה ועונה גיליון של רדיד טורקיה או להשתמש 2 גיליונות של רדיד מקומט יחד כדי להפוך גיליון על 50 x 60cm.
להניח חמש חתיכות ארוכות של חוט על נייר כמו שלבים של סולם, מוכן לקשור את השד יחד. מסדרים את הפנצ ' טה או בייקון בסריג מעל אמצע הסכל, על גבי המחרוזת.
פתח את השד butterflied, העור בצד למטה, לחתוך כל צד מספר פעמים. כיסוי עם סרט נצמד bash עם מערוך עד הבשר הוא על 5 ס " מ עבה בכל רחבי. לקצץ את הצדדים, כך שיש לך צורה מלבנית בערך (אבל להיזהר לא לחתוך את העור). להרים על pancetta, ואז למלא את כל פערים עם הקישוטים. עונה, ולאחר מכן לחץ על המילוי לאורך אמצע המפרק. משוך את הצדדים בקצה אחד, תוחב בקצה הקצר, ואז לקשור את החוט בחוזקה כך המילוי הוא עטוף. חזור עם כל החוטים. לעטוף בחוזקה בנייר הכסף, ואז להפוך את רול על כך pancetta הוא על הדף. ניתן להשאיר במקרר עד 2 ימים.
תנור חום ל 190C / מאוורר 170c / גז
לשבת במפרק בדיל צלוי במשך 40 דקות לכל ק " ג או עד שיפוד מוכנס לאמצע יוצא חם מאוד ומיצים לרוץ ברור. תפתח את העטיפה ל-10 דקות האחרונות של הבישול.
הרם את המפרק על לוח ולהשאיר לנוח, מכוסה, לפחות 10 דקות. לרוטב, לחמם את הפח על הכיריים, ואז להתיז ביין וכל מיצים. להפחית בחצי, ולאחר מכן להוסיף את המניה וחוזר חלילה.
יוצקים את השמנת והבועה לרוטב מופחת מעט. מתבלים לפי הטעם, ואז מוסיפים את הפטרוזיליה.