קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות42
מגזין

חזה הודו עטוף בפנצ'טה עם מילוי לימון ואורן

חזה הודו עטוף בפנצ'טה עם מילוי לימון ואורן
מתכונים דומים: חזה הודו עטוף בבייקון עם מילוי לחם תירס, חזה הודו עטוף בבייקון עם מילוי אורז בר שמנת, ו טורקיה יוונית מסורתית עם ערמון ומילוי אגוז.

הוראות

1
קודם תכין את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
2
מחממים את החמאה והשמן במחבת גדולה, ואז מרככים את הבצל ללא צביעה במשך 10 דקות. עצה לקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים את הפנצ ' טה או בייקון למחבת, ומטגנים במשך 5 דקות עד הזהב, ולאחר מכן מוסיפים את צנוברים, שום, מרווה וגרידת לימון. מטגנים במשך 1 דקות יותר עד ריחני והצנוברים מתחילים חום. מערבבים את הפטרוזיליה הקצוצה. עצה לתוך הקערה עם הבצל, ואז להיקשר עם פירורים, ביצה ותיבול.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
חמאה ועונה גיליון של רדיד טורקיה או להשתמש 2 גיליונות של רדיד מקומט יחד כדי להפוך גיליון על 50 x 60cm.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
5
להניח חמש חתיכות ארוכות של חוט על נייר כמו שלבים של סולם, מוכן לקשור את השד יחד. מסדרים את הפנצ ' טה או בייקון בסריג מעל אמצע הסכל, על גבי המחרוזת.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6
פתח את השד butterflied, העור בצד למטה, לחתוך כל צד מספר פעמים. כיסוי עם סרט נצמד bash עם מערוך עד הבשר הוא על 5 ס " מ עבה בכל רחבי. לקצץ את הצדדים, כך שיש לך צורה מלבנית בערך (אבל להיזהר לא לחתוך את העור). להרים על pancetta, ואז למלא את כל פערים עם הקישוטים. עונה, ולאחר מכן לחץ על המילוי לאורך אמצע המפרק. משוך את הצדדים בקצה אחד, תוחב בקצה הקצר, ואז לקשור את החוט בחוזקה כך המילוי הוא עטוף. חזור עם כל החוטים. לעטוף בחוזקה בנייר הכסף, ואז להפוך את רול על כך pancetta הוא על הדף. ניתן להשאיר במקרר עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
7
תנור חום ל 190C / מאוורר 170c / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
לשבת במפרק בדיל צלוי במשך 40 דקות לכל ק " ג או עד שיפוד מוכנס לאמצע יוצא חם מאוד ומיצים לרוץ ברור. תפתח את העטיפה ל-10 דקות האחרונות של הבישול.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
9
הרם את המפרק על לוח ולהשאיר לנוח, מכוסה, לפחות 10 דקות. לרוטב, לחמם את הפח על הכיריים, ואז להתיז ביין וכל מיצים. להפחית בחצי, ולאחר מכן להוסיף את המניה וחוזר חלילה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
יוצקים את השמנת והבועה לרוטב מופחת מעט. מתבלים לפי הטעם, ואז מוסיפים את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה