חזה הודו עטוף בפרושוטו עם פונטינה ומרווה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזה הודו עטוף Prosciutto עם Fontinan ומרווה. מנה זו מכילה כ 37 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 284 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם גבינת פונטינה, עלי מרווה, פרושוטו דק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ו דיאט. נסו פרושוטו עטוף חזה הודו ממולא בגרוייר, Prosciutto ו מרווה עטוף Mahimahi, ו הליבוט עטוף בפרושוטו ברוטב חמאה מרווה (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף את טורקיה ולייבש.
מניחים חצי שד, צד עור למטה, בין יריעות של ניילון נצמד; עם פטיש שטוח, קילו בעדינות אפילו 3/8 אינץ ' עבה. לקלף את הסדין העליון של ניילון נצמד.
מפזרים גבינות פונטינה ופרמזן באופן שווה מעל שד טורקיה הלם עד בתוך 1 1/2 אינץ ' של קצוות. לפזר מרווה באופן שווה על גבינות. מקפלים קצוות צרים של טורקיה על תערובת גבינה, ואז מ 1 צד ארוך, בעדינות רול טורקיה, קילוף הסדין התחתון של פלסטיק לעטוף משם כמו שאתה הולך, כדי לצרף מילוי וליצור יומן על 3 אינץ 'רחב ו 12 אינץ' ארוך.
מברשת בכל רחבי עם שמן שום.
לעטוף פרושוטו פרוסות לרוחב טורקיה, חופפים כדי לכסות יומן לחלוטין, כולל קצוות. לקשור צלי עם חוט כותנה במרווחים של 2 אינץ'.
הכן ברביקיו לחום עקיף על פי ההוראות שלהלן.
אם משתמשים בלוחות פחם, תל ולהצית 60 בריחים על הבעירה של ברביקיו עם מכסה. כאשר briquets מנוקדים עם אפר אפור, בתוך 15 עד 20 דקות, לדחוף כמויות שוות לצדדים מנוגדים של אש.
הוסף 5 יותר בריחים לכל תלולית של גחלים עכשיו ואחרי 30 דקות, אם צלייה לוקח יותר זמן מזה.
אם משתמשים במנגל גז, להפוך את כל המבערים לגובה, מכסה סגור, וחום במשך 10 דקות. לאחר מכן התאם מבערים לבישול עקיף (חום בצדדים של גריל לא במרכז מתחת למזון) ולשמור על גבוה.
הגדר מחבת טפטוף על בזק בין גחלים או מבערים. הכינו גריל ברביקיו במקום. סט צלי במרכז הגריל, לא על חום. מכסים ברביקיו, פתחי אוורור לפחם.
לבשל צלוי עד מדחום מוכנס במרכז הבשר מגיע 160, 20 עד 25 דקות.
להעביר צלי למגש, לשמור אותו חם, לתת מנוחה 5 עד 10 דקות.
מקשטים עם גבעולים מרווה אם תרצה.
חותכים לרוחב צלוי לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' לשרת.
שמן שום. בקערה קטנה ובטוחה למיקרוגל, מערבבים 2 כפות שמן זית, 1 כף שום טחון, ו 1/4 כפית פלפל טחון גס.
חום בתנור מיקרוגל בעוצמה מלאה (100%) עד השום הוא ריחני, 45 עד 60 שניות.