חזה הודו עם חלב חמאה
חזה הודו עם חלב חמאה עשוי להיות רק ההור ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 1 גרם שומן, ובסך הכל 31 קלוריות. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 54. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 שעות ו -50 דקות. אם יש לכם חלב חמאה, מלח כשר, רוטב חם ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ושלם 30 דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 19%. ציון זה הוא רע למדי. נסו הטוב ביותר מלוחים חזה הודו, חזה הודו מלוח, ו חזה הודו מלוח עם חמוציות פשוט עבור מתכונים דומים.
הוראות
שלב את כל המרכיבים יחד בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה מחדש.
מניחים בקערה, כדי לתפוס נזילות, ומכניסים למקרר למשך 12 עד 24 שעות.
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
מוציאים את חזה ההודו מהמלוח, מסננים היטב ומייבשים במגבות נייר.
מניחים את חזה ההודו, עם העור כלפי מעלה, על תבנית עם נייר אפייה.
מניחים בתנור ומבשלים במשך שעה 1 15 דקות. הופכים את התנור ל -400 מעלות צלזיוס ומבשלים 10 עד 15 דקות נוספות, או עד שהטמפרטורה הפנימית היא 160 מעלות צלזיוס והעור שחום יפה.
מוציאים מהתנור, מכסים בנייר אלומיניום ומניחים לנוח 10 דקות.
בינתיים מחממים את הגריל לחום בינוני ומשמנים את הסורגים בנדיבות בשמן צמחי.
לאחר שההודו נח, חותכים את הבשר מהעצם ומגלפים לפרוסות בעובי 3/8 אינץ'.
מניחים את הפרוסות על הגריל ומבשלים 1 עד 2 דקות מכל צד, רק עד שמתפתחים סימני גריל.
מוציאים מהגריל. השתמש בילד פו או כמנה עיקרית.