חזה הודו עם מילוי ורוטב
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לך קרם knudsen, שמן, תנור למעלה מלית לערבב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקרם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת אוכמניות כקינוח. נסו חזה הודו צלוי עם לחם תירס-מלית מרווה ורוטב ברנדי, חזה הודו ורוטב, ו חזה הודו עם רוטב (מתכונים דומים).
הוראות
הכן מלית לפי ההוראות על החבילה; תל במרכז 13x9 אינץ מחבת מרוסס עם ספריי בישול.
מקום טורקיה, השד בצד למעלה, על גבי מלית, כיסוי מלית לחלוטין.
אופים 30 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-325F.
אופים הודו עוד 45 דקות. עד 1 שעה או עד טורקיה נעשית (165F).
בואו לעמוד 10 דקות. לפני גילוף. בינתיים, לחמם רוטב בסיר קטן; מערבבים בשמנת חמוצה.
מגישים הודו ומילוי עם רוטב.