קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

חזה הודו צלוי בעשב

חזה הודו צלוי בעשב
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? חזה הודו צלוי עשב יכול להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 28 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 211 קלוריות. גשו לסופר וקנו עלי רוזמרין, שום, יין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -40 דקות. מתכונים דומים: חזה הודו צלוי עשבי תיבול, חזה הודו צלוי בעשב, ו חזה הודו צלוי בעשב.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מניחים את שד ההודו, צד העור למעלה, על מתלה במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
בקערה קטנה, לשלב את השום, חרדל, עשבי תיבול, מלח, פלפל, שמן זית, ומיץ לימון כדי להפוך את הדבק. לשחרר את העור מן הבשר בעדינות עם האצבעות שלך למרוח חצי הדבק ישירות על הבשר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מורחים את הדבק הנותרים באופן שווה על העור.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
6
יוצקים את היין לתחתית המחבת הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
7
צולים את ההודו במשך 1 3/4 עד 2 שעות, עד שהעור הוא חום זהוב ומד חום מיידי רושם מדחום 165 מעלות F כאשר מוכנס לאזורים העבים והבשרניים ביותר של השד. (אני בודק בכמה מקומות.) אם העור הוא over-browning, לכסות את השד באופן רופף עם רדיד אלומיניום. כאשר טורקיה נעשית, לכסות בנייר כסף ולאפשר לו לנוח בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות. פורסים ומגישים עם מיצי פאן כפיות מעל טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי